Nemlig grønnkål chips,om du er skeptisk så lov meg at du prøver disse, de smaker virkelig fortreffelig og stort enklere enn dette å lage går det nesten ikke ann å få til. Om du vil prøve deg på denne nydelige grønnkål chipsen så trenger du følgende ingredienser;
300g grønnkål / 300g de kale
salt / sal
urtesalt / sal de hierbas
olivenolje / aceite de oliva
paprikapulver / pimienta dulce
curcuma / curcuma
Begynn med å vaske grønnkålen din godt og deretter lar du den tørke helt,det er viktig at den er tørr slik at chipsen din blir ordentlig sprø. Om du er like heldig som meg så selger de ferdig vasket og oppkuttet grønnkål i poser i gamlelandet også slik at du til og med slipper den delen av jobben.Fordel deretter halvparten av grønnkålen på en stekeplate med bakepapir på.
Deretter ringler du over litt olivenolje ,før du strør over salt,urtesalt.paprikapulver og curcuma i den mengden du ønsker. Bland det hele godt med hendene slik at krydder og olivenolje blir jevnt fordelt utover grønnkålen.
Deretter steker du grønnkålen midt i ovnen på 180 grader i 6-10 minutter og her lønner det seg å følge med underveis for det går fort med stekingen på slutten og vi vil ikke ha brent grønnkål. Når den er sprø og får en litt brunaktig farge i kantene er den ferdig.
Ha en super helg!
No hay comentarios:
Publicar un comentario