Jeg vet at det har vært "ferie" her inne på bloggen en god stund nå, men den har vært ufrivillig. Jeg har vært syk med magetrøbbel en god stund ,da er ikke lysten til å blogge om mat den helt store ei heller formen. Sommerferie for to småtroll har også gjort sitt til at mamma rett og slett ikke har hatt tid til å blogge.Sleng på ett par barnedåper og deretter besøk fra Norge, og sånn har nå dagene gått uten lyd fra meg.
Men nå reiser jeg på "ordentlig" ferie , hjem til gode gamle Norge og gjett om jeg gleder meg. Elsker norsk sommer og gleder meg til den selvom det regner, setter nesten pris på litt regn etter over 40 grader hver dag. Skal bli godt å se alle der hjemme igjen , så offisielt tar jeg ferie herfra nå. Regner med å være tilbake her i midten av august. Dere kan gjerne følge meg på instagram i mellomtiden der heter jeg også Bakemester Snipp.
Jeg forlater nå bassenget til fordel for norske strender og svaberg forhåpentligvis.
Ha en riktig god sommer alle mann!!!
viernes, 26 de julio de 2013
martes, 23 de julio de 2013
Morell muffins
Moreller bugner det av nå om dagen , jeg simpelthen elsker moreller og kan spise kilovis. Sommer er morelltid og ferietid, og ettersom Månedens søtsak hos Søta saker er semster tenkte jeg disse kunne passe. Fine å ta med på nettopp ferie.
Tanken som slo meg her om dagen var at jeg aldri har bakt med moreller, hvordan det har skjedd er meg en gåte, men det ble sporenstreks gjort noe med og resultatet ble disse lekre og supergode morellmuffinsene.Perfekte til å ha med på stranda. Disse smaker sommer.
Annbefales på det sterkeste. Om du vil prøve trenger du følgende;
2 egg / 2 huevos
1,5dl sukker / 1,5de de azucar
100g smør / 100g de mantequilla
1dl vann / 1dl de aqua
1dl fløte / 1 dl de nata
4dl mel / 4dl de harina
1ts vaniljesukker / 1ts vaniljesukker
1,5ts bakepulver / 1,5 chucaradita de levadura royale
ca.200g moreller / ca.200g de cerezas
Begynn med å sette ovnen din på 200g. Smelt smøret og la det avkjøles litt, i mellomtiden skjærer du ut steinene av morellene dine. Pisk egg og sukker til det blir lyst og luftig. Bland smøret med fløten og vannet og ha det deretter i røren.
Sikt inn mel, bakepulver og vaniljesukker før du rører det hele forsiktig i sammen.Til slutt har du i morellene ,vend dem forsiktig inn, det er viktig å ikke røre for mye etter at du har dem i røren for om du gjør det ender du opp med rosa røre.
Fyll muffinsformene dine 2/3 fulle og stek dem i muffinsbrett , midt i ovnen i circa 10 minutter. Muffinsene skal bli litt gyllene og de er ganske lyse når de er ferdige ,så om du er i tvil bruk en tannpirker til å sjekke, får du røre på tannpirkeren må de stå noen minutter ekstra.
Smakte som sagt fortreffelig og de syrlige morellene mot den søte muffinssmaken er en nesten uslåelig kombinasjon. Så ut å plukke moreller for å prøvebake.
Ha en fin bakedag videre!
Tanken som slo meg her om dagen var at jeg aldri har bakt med moreller, hvordan det har skjedd er meg en gåte, men det ble sporenstreks gjort noe med og resultatet ble disse lekre og supergode morellmuffinsene.Perfekte til å ha med på stranda. Disse smaker sommer.
Annbefales på det sterkeste. Om du vil prøve trenger du følgende;
2 egg / 2 huevos
1,5dl sukker / 1,5de de azucar
100g smør / 100g de mantequilla
1dl vann / 1dl de aqua
1dl fløte / 1 dl de nata
4dl mel / 4dl de harina
1ts vaniljesukker / 1ts vaniljesukker
1,5ts bakepulver / 1,5 chucaradita de levadura royale
ca.200g moreller / ca.200g de cerezas
Begynn med å sette ovnen din på 200g. Smelt smøret og la det avkjøles litt, i mellomtiden skjærer du ut steinene av morellene dine. Pisk egg og sukker til det blir lyst og luftig. Bland smøret med fløten og vannet og ha det deretter i røren.
Sikt inn mel, bakepulver og vaniljesukker før du rører det hele forsiktig i sammen.Til slutt har du i morellene ,vend dem forsiktig inn, det er viktig å ikke røre for mye etter at du har dem i røren for om du gjør det ender du opp med rosa røre.
Fyll muffinsformene dine 2/3 fulle og stek dem i muffinsbrett , midt i ovnen i circa 10 minutter. Muffinsene skal bli litt gyllene og de er ganske lyse når de er ferdige ,så om du er i tvil bruk en tannpirker til å sjekke, får du røre på tannpirkeren må de stå noen minutter ekstra.
Smakte som sagt fortreffelig og de syrlige morellene mot den søte muffinssmaken er en nesten uslåelig kombinasjon. Så ut å plukke moreller for å prøvebake.
Ha en fin bakedag videre!
Suscribirse a:
Entradas (Atom)