Hva du bruker som tilbehør er opp til deg, bruk det du liker best.Vi brukte minimarshmallows,Åhlgrens julgranar og polkagriser denne gangen , men her kan du variere i det uendelige, avhening av hva du har i skapet.Til ca 10 kakaokopper på skje trenger du følgende ingredienser:
1,5dl fløte / 1,5dl de nata
1 dl kondensert melk / 1dl de leche condensada
150g melkesjokolade / 150g de chocolate con leche
200g mørk sjokolade / 200g de chocolate negro
små plastikk kopper / vasitos de plastico
plastskjeer / cucharas de plastico
Ha alle ingrediensene dine i en tykkbunnet kjele og la det hele smelte sammen på lav varme. Ha litt tålmodighet og rør om både titt og ofte. Ikke fall for fristelsen å skru opp varmen altfor mye, da sjokoladen lett kan brenne seg.
Mens sjokoladen smelter gjør du klar de små plastikkglassene dine. Bruk de som er i tynn plastikk, ikke hardplast, da du skal klippe dem opp senere. Vi hadde minimarshmallows i noen glass, Åhlgrens julgranar i noen glass og til slutt knuste vi polkagriser og hadde dem i bunnen på noen plastikkglass også.
Som sagt her er det bare å velge å vrake i hva du har i plastikkglassene. Deretter når sjokoladen din har smeltet helt er det bare å helle den over i plastikkglassene. Stikk så ned en plastikkskje, eller treskje som jeg brukte, midt i plastikkglasset. Strø så over minimarshmallows eller det samme som du hadde i bunnen av plastikkglasset.
Pakk dem inn i cellofan om du skal gi dem bort, eller kok deg en kopp melk om de skal nytes umiddelbart.Ha så hele skjeen med sjokoladen på opp i koppen med kokende melk og rør med skjeen til sjokoladen er oppløst. Så er det bare å nyte en deilig litt uvanlig kopp med kakao.
Ha en fin førjulsdag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario