En saftig og god krydderkake er ett must nå i romjulen. Denne er virklig saftig og god på smak og den holder seg utmerket i kjøleskapet ett par dager , om den overlever så lenge da.
Fin å ha å by på til romjulskaffen. Om du vil prøve trenger du følgende;
100g smør / 100 g de mantequilla
250g brunt sukker / 250g azucar moreno
2 store egg / 2 huevos grande
1,5dl kefir / 1,5dl kefir
1ts natron / 1 chucaradita de natron
3/4 ts nellik / 3/4 chucaradita de clavo molido
3/4 ts ingefær / 3/4 chucaradita de jenjibre molido
2ts kanel / 2 chucaraditas de kanela
3dl mel / 3 dl de harina
Sett ovnen din på 170 grader. Begynn med å piske smøret og det brune sukkeret. Deretter pisker du inn eggene dine , ett av gangen. Pisk godt ,tilsett så kefiren ,deretter er det bare å ha i resten av de tørre ingrediensene og la det hele piskes i ca.5 minutter. Veldig enkelt og lettvint , alle kan klare dette.
Ha bakepapir i en 1,5liters brødform og kle den med bakepapir, hell oppi røren din og stek så kaken på 170 grader nedrest i ovene din i ca. 50 minutter. Bruk en stekepinne for å sjekke om kaken din er gjennomstekt eller ikke.La kaken avkjøles i ca.10 minutter i formen deretter løfter du den ut ved hjelp av bakepapiret og lar den avkjøles på rist.
Når den er helt kald oppbevares den i plast i kjøleskapet. Som sagt er den helt nydelig og den blir bare saftigere og saftigere etter hvert som dagene går.
Ha en fin romjulsdag videre!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
We already heard of GROSS and LENA in RELENE.
ResponderEliminarThen we got GROSS and MEL in REMEL.
Now they got HETU and LENE?
And it's always in FLORIDA?
And now it's about FREAKSB with CHO and CHOWN?
Who is CHO and what is CHOWN and what are FREAKSB?
And who is the MESTER ?
They say it's TERESA HEINTZ?
And what is DATIL?