Men jeg måtte selvfølgelig gjøre om litt på oppskriften og resultatet får du her inne hos meg i dag.Jeg lover deg at du ikke vil bli skuffet om du prøver deg på denne, til en stor langpannekake trenger du følgende ingredienser:
Til bunnen og crumble:
450g smør / 450g de mantequilla
10dl mel / 10dl de harina
3dl sukker / 3dl de azucar
2ss vaniljesukker / 2cda de azucar avanillado
1 ss bakepulver / 1cda de levadura Royale
Til vaniljefyllet:
5dl creme fraiche / 5dl creme fraiche
4 egg / 4 huevos
3dl sukker / 3dl de azucar
1ss vanijlesukker / 1cda de azucar avanillado
Begynn med å sette ovnen din på 200 grader før du har smør,sukker, vaniljesukker og bakepulver i bakemaskinen din og bland det lett sammen.
Ha deretter i melet ditt litt etter litt, du skal få en litt tørr deig som smuler seg lett opp , men samtidig holder seg sammen om du klemmer den sammen med hendene.Legg deretter bakepapir i en langpanne form på 30x40 cm og trykk ut halvparten av deigen din i bunnen på langpanneformen din..
Spar resten av deigen din til crumblen på toppen av kaken.Ha deretter alle ingrediensene til fyllet ditt i bakebollen din og pisk det godt sammen i ca. 5 minutter.
Ha deretter vaniljefyllet ditt over kakebunnen din i langpannen, før du til slutt smuldrer over resten av deigen din.Sett deretter kaken inn midt i ovnen på 200 grader i ca 30- 40 minutter.
Den er fortsatt litt dissete i midten når den er ferdig stekt, men ta kaken ut og la den avkjøles på kjøkkenbenken din så stivner den og blir fast helt til slutt. Så er det bare å dele opp i ruter og glede seg til å nyte. Kaken holder seg fint i kjøleskapet i 3 til 4 dager.
Jeg har desverre ikke prøvd å fryse kaken da det rett og slett var tomt på kakefatet før jeg rakk å fryse ned en bit.Som sagt en smakfull og supergod kake som jeg annbefaler deg å bake,dette er en kake som både store og små liker.Håper du titter innom her snart igjen ,det setter jeg stor pris på.
Ha en fin bakedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario