Jeg må vel inrømme at jeg liker min kjeks til kvelds teen min jeg også,så det er mulig det er flere skyldige her hjemme. Men nok om det og tilbake til oppskriften på disse deilige sjokolade og peanøttkjeksene. Om du vil bake disse trenger du følgende ingredienser til ca.20 kjeks;
195g honning / 195g de miel
250g peanøttsmør / 250g de mantequilla de cacahuete
3 toppede ts kakao / 3cdtas de cacao
1ts vaniljeekstrakt / 1cdta de extracto de vanilla
90g havregryn / 90g de copos de avena
Begynn med å sette ovnen din på 170 grader,vei deretter opp honning,peanøttsmør,kakao og vaniljeekstrakt og ha det i bakebollen din.
Visp det hele godt sammen til du får en jevn masse,ha deretter i havregrynene mens du hele tiden fortsetter å vispe videre.Du ender opp med en fast veldig myk og formbar deig.
Trill deretter kuler av deigen din som du setter på ett bakebrett med litt mellomrom mellom hver. Trykk hver kule litt ned med fingrene før de stekes.Disse kjeksene hverken forandrer fasong eller hever under steking så de kan stå ganske så tett i tett på bakeplaten.
Kjeksen stekes deretter midt i ovnen på 170 grader i 20-25 minutter.De er fortsatt myke når de er ferdige men de blir litt hardere etterhvert som de avkjøles,selvom de har en myk kjerne.La kjeksenen avkjøles på rist før du oppbevarer dem i en kakeboks.De holder seg fint i ett par uker.
Smaker deilig av peanøtter og sjokolade, en deilig kjeks som det er vanskelig å stoppe å spise.Om disse falt i smak og du prøver deg på dem blir jeg veldig glad for tilbakemelding,og var ikke disse noe for dine smaksløker finner du over 90 andre kjeksoppskrifter her på bloggen,så det skulle være noe for enhver smak.
Ha en fin bakedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario