Denne tapasen er dessuten veldig rask å lage , og den smakte overraskende godt sammen med ett glass rødvin om det skulle friste til fredagskosen.Om du vil prøve trenger du følgende;
myk pepperkake / bizcoho de jenjibre
elgpølse / salchica de arce
gressløksost / queso de cebollino
tyttebærsyltetøy / mermelada de arandanos rojos
Begynn med å skjære den myke pepperkaken din i skiver. Jeg brukte min myke pepperkake med tyttebærsyltetøy som du finner oppskriften på her på bloggen. Ha deretter pepperkakeskivene dine i en brødrister og rist dem til de blir tørre og fine.
Mens pepperkakeskivene dine ristes ,deler du opp elgpølsen din i skiver. Deretter skjærer du passe store deler av osten din. Jeg brukte gressløksost fordi den har en litt skarp smak, som en blandig mellom fetaost og hvit geitost,men det går sikkert bra med annen smøreost også om du har en egen favoritt ost.
Når pepperkakeskivene er ferdig ristet deler du dem i to, legger en ostebit og en bit med elgpølse på hver del og topper det hele med litt tyttebærsyltetøy. Vips så har du en tapas som smaker skikkelig jul. Denne bør nytes straks mens den ristede pepperkaken ennå er varm og crunchy.
Som du sikkert skjønner er det veldig fort gjort om du har litt myk pepperkake til overs i kjøleskapet og som sagt dette er en munnfull jul. Håper du fikk lyst til å prøve.
Ha en fin førjulsfredag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario