Så da kan jeg nok regne disse som godkjente, selv spiste jeg også ett par sammen med en varm kopp te og det smakte nydelig. Om du ble fristet til å prøve trenger du følgende;
1egg / 1 huevo
1ts vaniljesukker / 1cdta de azucar avanillado
1ts bakepulver / 1cdta de levadura royale
2,5dl mel / 2,5dl de harina
2dl havregryn / 2dl de copos de avena
100g kokesjokolade / 100g de chocolate negro
100gsmør / 100g de mantequilla
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
Begynn med å piske smør og sukker hvitt, deretter har du i egget ditt og lar det hele blandes godt.
Ha så i mel ,bakepulver og vaniljesukker. Deretter hakker du kokesjokoladen din i små biter, eller du kan som meg bruke små ferdigkjøpte sjokoladedråper. Stopp deretter maskinen din og rør inn havregryn og sjokolade med en slikkepott i deigen.
Deretter lager du små kuler av deigen din og setter dem på ett bakepapirkledt stekebrett. Ha litt avstand mellom kulene for kjeksene sklir ut litt under steking. Jeg hadde 12 kjeks på hvert brett.
Deretter steker du kjeksen midt i ovnen på 200 grader i ca 10 min. Følg med på slutten av steketiden , da hver ovn steker litt forskjellig kan steketiden alltid variere noe. Kjeksene er ferdige når de får en gyllen farge i kantene.
Avkjøl kjeksene på rist og oppbevar dem i en kakeboks. De holder seg fint i ca 2 uker. Om det er noen igjen etter den tid er en annen sak.
Jeg fikk 35 sjokolade og havrekjeks utav denne oppskriften og som sagt disse var veldig populære. Håper du ble inspirert til å bake litt, for mere inspirasjon følg meg gjerne på Instagram,heter Bakemester Snipp der også.
Ha en fin dag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario