1 beger kokos yoghurt / 1 yogur de coco
rød konditorfarge / colorante rojo
1 mango / 1 mango
10 jordbær / 10 fresas
1/2 frossen banan / 1/2 platano congelado
Som sagt, det er en fordel om du lager yoghurt isbitene dagen før de skal serveres, så de rekker å stivne ordentlig i fryseren. Du trenger altså ett beger kokosyoghurt,som jeg plutselig ble litt usikker på om finnes i norge,gjør det ikke det kan du fint bruke vaniljeyoghurt istedet. Rør inn litt rød konditorfarge i yoghurten din,til du får ønsket farge, deretter har du yoghurten i isbitformer og setter de i fryseren til de stivner.
Jeg brukte hjerteformer,det er jo tross alt Valentines. Stort enklere enn dette blir det ikke. Til selve smoothien, begynner du med å skrelle mangoen din, fjern så steinen og del den opp i biter. Jordebærene vasker du og skjærer vekk det grønne. Om du ikke har friske jordbær kan du fint bruke frosne. Ha deretter mangoen,den halve frossne bananen og jordbærene i blenderen og kjør på full styrke i ett minutts tid.
Ferdig!, enkelt og greit , men smaker som ett helt gourmet måltid. En favoritt til frokost hos meg og 6 snart 7 åringen i huset.Hell så opp i ett glass, du får to glass ut av denne oppskriften. Ha så i yoghurtisbiter og server straks.
Pynt med litt hjerter, jordbær eller hva du måtte ha for hånden og jeg garanterer at din bedre halvdel vil bli veldig glad og fornøyd.
Håper du fikk lyst til å prøve, følg gjerne min Valentines dag i morgen på Instagram, heter Bakemester Snipp der også.
Ha en fin dag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario