ca 400 g kakesmuler / ca.400g de migas de tarta
Baileys / Baileys
Nutella / nutella
Krokan / crocanti
Melkesjokolade / chocolate con leche
Begynn med å smuldre kaken eller kakerestene dine til fine smuler, jeg brukte restene av ett sukkerbrød denne gangen. Dette gjør du enkelt for hånd. Deretter har du nutella , krokan og Baileys i den samme bollen som kakesmulene og rører det hele sammen med en slikkepott. Du har i mer av de bløte ingrediensene om du ikke får en fast klissete deig.
La de renne av seg litt før du dypper dem i kakepynt om du ønsker det. Jeg brukt krokan, oransjfarget perlesukker og turkise sukkerkuler denne gangen.
Det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal få satt cakepopsen til "tørk", om du ikke vil sette dem i muffinsformen opp ned og servere dem slik, jeg pleier å bruke en skoeske som jeg har laget små hull i. Jeg stikker ispinnen ned i disse hullene og lar dem tørke slik.
Når cakepopsen skal serveres bruker jeg en skål som jeg putter isopor oppi og dekker med aluminiumsfolie , det ser veldig lekkert ut.
Håper du fikk lyst til å prøve deg på cakepops nå, disse passer nok best for voksne , om du vil lage disse til barn kan du fint sløyfe Baylisen og heller bruke mer av de andre ingrediensene.
No hay comentarios:
Publicar un comentario