Kaka ble veldig høy og desverre til min gremmelse veldig skjev, tror det skyltes underlagene som jeg hadde under de øverste kakene, det var rett og slett ikke stabile nok. Synes selv hele kaka var litt preget av tidspresset når jeg pyntet den. Det tok lengre tid en det jeg hadde beregnet og jeg ble stående med de siste detaljene til langt på natt.
Jeg har dessverre ikke ett eneste bilde av montering,sparkling og trekking av sukkerpasta denne gangen, stressfaktoren tok overhånd da dette var den sista kaken som ble gjort ferdig, og jeg glemte rett og slett bort å fotografere underveis. Alle tre etasjene bestod av sjokoladebunner, den største finner du oppskriften på her, og de to andre kakebunnene finner du oppskriften på her. De ble deretter fylt med ferske jordbær, vaniljekrem (jeg brukte ferdigkjøpt da det hverken var tid eller krefter igjen til å lage selv) og melkesjokoladefluff som dere kan lese om her. Bare husk å lage trippelt med sjokoladefluff så det holder til alle kakene.Alle tre kakene ble trekt med smørkrem,som du finner oppskrift på her,før sukkerpastaen kom på.
Kronen på toppen var også i sukkerpasta og den hadde jeg laget en uke i forveien slik at den rakk å stivne helt. Kakene var trekt med hvit sukkerpasta og blomstene var også i sukkerpasta. Kaka smakte godt og var ett blikkfang på bordet siden den var så høy. Men som sagt jeg selv var ikke helt fornøyd,kanskje veldig selvkritisk her nå men man vil jo gjerne at det skal være perfekt og særlig om kaken skal gis bort.
No hay comentarios:
Publicar un comentario