Fant oppskriften hos Bakverk och Fikastunder en blogg jeg leser mye. Skorpene stod til forventningene de, og du trenger slettes ikke ha såre gummer for å sette til livs store antall av disse. Farlig gode og avhengighetsskapene, perfekte til å dyppe i tekoppen. Om du vil prøve trenger du følgende;
2egg / 2 huevos
2dl sukker / 2dl de azucar
80g smør / 80 g de mantequilla
5dl mel / 5dl de harina
2ts bakepulver / 2 chucaraditas de levadura royale
2dl kokos / 2dl de coco
100g sjokoladeknapper / 100g de perlitas de chocolate
Sett ovnen din på 200 grader.Begynn med å smelte smøret og la det avkjøles. Bland alt det tørre i en bolle, det vil si mel , kokos og bakepulver. Rør så sammen eggene og sukkeret til det blir porøst og luftig.
Ha i det smeltede smøret ,deretter rører du forsiktig inn melblandingen. Når deigen din har blitt fast trykker du inn sjokoladeknappene.
Del så deigen din i tre like deler og rull dem ut til tre like lange lengder, de skal være ca.2 cm tykke. Lengdene legges på ett bakebrett og stekes så på 200grader, midt i ovnen i 15-18 minutter, lengdene har en gyllen farge og begynner å brunes i kantene når de er ferdige.
Ta så lengdene ut av ovnen og senk temperaturen til 75 grader, skjær lengdene i passe store biter og sett bakeplaten, med de nå oppdelte kjeksene ,tilbake i ovnen med ovnsdøra på gløtt. Sett en sleiv eller noe i mellom slik at den ikke lukker seg helt.
La kjeksene stå inne i ytterligere 2 timer til de har blitt sprøe og harde skorper. Kok te , tenn stearinslys finn frem en god bok og dypp ivei.
Nydelig , det lover jeg. Kjeksene holder seg godt i flere uker i en tett kakeboks, men jeg tviler på at de varer lengre enn ett par dager.
Ha en fin bakedag !
No hay comentarios:
Publicar un comentario