lunes, 29 de octubre de 2018

To "nye"i siste liten tips til Halloween

Tidsklemma tar nok de fleste av oss ifra tid til annen og når man står der da med en gjeng med unger som skal ha Halloween godt eller feire Halloween kan det være veldig greit med noen enkle triks i baklomma. Derfor fortsetter jeg med siste liten tips til Halloween her på bloggen i år også.I år byr jeg på mini kiwi Frankensteins monster og avokado monster med guacamoule mousse.
Begge er enkle å lage og dessuten er det ikke mange ingrediensene som trengs,og har du litt eldre barn kan de fint lage disse selv og du kan hive beina på sofaen og la barna ordne sin egen Halloween fest.
Til avokado monsteret med guacamole mousse trenger du følgende  ingredienser;

             1 avokado              /           1 acuacate
              sitronsaft               /          zumo de limon
                  salt                    /                   sal
                pepper                 /              pimienta
                rødløk                  /            cebolla roja
                urtesalt                /           sal de hierbas

Begynn med å dele avokadoen din i to og skrap ut innmaten av den ene halvdelen.Ha den i en blender sammen med litt sirtonsaft,salt,pepper og urtesalt. Ha i litt rødløk,mengden bestemmer du selv,om barn skal spise denne bruk bare litt.
Kjør det hele på full styrke og på null komma niks så har du guacamole mousse som er perfekt til å dyppe nachos eller potetgull i. Ta deretter den andre halvdelen av avokadoen din og skjær ut øyne og nese. lag hull tvers igjennom, du må ta ut steinen men ikke kast den.
Til slutt fjerner du litt av bare skallet til å forestille munnen .Legg steinen tilbake og vips så har du ett avokado monster klart til Halloween.
Jeg lover deg at det faller i smak hos ungene. Til mini kiwi monster Frankenstein trenger du følgende ingredienser til to stk:

                                1 kiwi                   /            1 kiwi
                           2 salte pinner           /    2 palitos salados
                     4 sjokoladeknapper       /       4 chocolatinas

Begynn med å dele kiwien din i to og bruk en potetskreller til å skrelle hver halvdel halvveis.Deretter knekker du de salte stengene dine i 6 deler og stikker dem inn i kiwien slik at de forestiller armer og munn.
Siste steg er å feste to sjokoladeknapper til øyne på hver haldel og Frankenstein kommer til live på kjøkkenbenken din.Veldig populære disse også. Bare husk at de bør serveret ganske kjapt ellers blir de slate stengene dine myke.
Som sagt du finner allerede mange flere i siste liten tips til Halloween her på Bakemester Snipp. Trykk her,her, her, her og her så kommer du til de andre i site liten tipsene. Til sammen med disse 2 har du altså hele 14 enkle løsninger til Halloween feiringen.
Bare å kjøre på med Hallowwen fest nå vil jeg tro, og titt innom her snart igjen jeg rekker fremdeles ett Halloween innlegg til før det hele er over for i år.
Ha en skremmende dag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario