viernes, 27 de octubre de 2017

2 nye "i siste lita " tips til Halloween

Jeg kjører på med i siste lita tips til Halloween i år også da disse inleggene er utrolig populære her på bloggen nå i disse Halloween tider. Det viser vel bare dessverre at den berømte tidsklemma fortsatt lever i beste velgående,men Halloween det liker vi å feire uansett.Så da blir det 2 "i siste lita" tips her på bloggen i dag istedet for tapas som er vanlig her inne på fredagene.Du finner de andre "i siste lita" tipsene her,her,her og her. Det blir 12 tips til sammen her på bloggen,det skulle fint holde til en fantastisk Halloween feiring.
Først ut av tips i dag er rett og slett den gode gamle vaflene,alle liker vafler og de er relativt raske å røre sammen og de fleste ingrediensene har vi alltid i hus. Eneste forskjellen her er at jeg har lekt litt med pastafarger i vaffelrøren.
Lag den vaffelrøren du liker best ,jeg har oppskriften på en kjempegod skogsbærvaffel her på bloggen,om de skulle friste,hvis ikke bruk den vaffeloppskriften du måtte ha for hånden. Når vaffelrøren er ferdig deler du den i to og den ene delen farger du oransj og den andre sort ved hjelp av pastafargene.
Så har du i den oransje røren i vaffeljernet og deretter litt av den sorte før du steker vaflene som normal og vips så har du Halloween vafler. Om du setter en lapp på bringebærsyltetøyet med blod på så oppnår du garantert frydfulle hyl fra den yngre garde. Lett som en plett og godt smaker det også.
Neste tips er om mulig enda enklere men ikke mindre populært hos den yngre garde av den grunn.Du trenger tre ingredienser og noen grillpinner og det hele er ferdig laget på 2 minutter.
Ingrediensene ser du vel av deg selv på bildet men for sikkerhets skyld skal jeg ramse dem opp for dere.

                druer                /              uvas
             epleskall             /     piel de manzana
          spislige øyne         /     ojos comestibles

Såre enkelt dette her ,tre druene dine på grillpinnene,kutt av litt epleskall av ett rødt eple og form det til slangetunger som du fester ytterst på grillpinnene.
Deretter tar du litt vann på baksiden av de spiselige øynene og fester dem på den siste druen. Vips supert og sunt Halloween snacks til de miste,eller til de største også for den saks skyld.
Utrolig populær her i heimen og det lover jeg deg at den vil bli der du serverer den også.Vel,da er det nesten Halloween og det gjennstår ett Halloween innlegg til i år før bloggen går tilbake til mere vanlige oppskrifter. Håper du fikk lyst til å prøve deg på noe Halloween godt.

Ha en trivlig helg!


No hay comentarios:

Publicar un comentario