miércoles, 25 de octubre de 2017

Halloween Heksecupcakes

Mere Halloween godis kommer det her på bloggen i dag,supergode fantamuffins som sammen med en nydelig frosting og heksehatter i sukkerpasta blir en super Halloween heksecupcake. Ungene elsker disse og de er supersaftige og gode,liker du ikke Halloween så er det bare å kutte ut å pynte med heksehattene i sukkerpasta så får du supergode cupcakes.
De fine Haloween muffinsformene kjøpte jeg på Tiger her i Spania ,de har dem sikkert hjemme i norge også.Om du vil prøve deg på ca 12 muffins trenger du følgende ingredienser;

                 100g smør         /         100g de mantequilla
                 2dl sukker         /              2dl de azucar
                    3 egg            /                   3 huevos
                   4dl mel           /              4 dl de harina
              2ts bakepulver      /       2cdta de levadura royale
            1ts vaniljesukker    /      1cdta de azucar avanillado
                1,5dl fanta         /          1,5dl de fanta naranja

Begynn med å piske smør og sukker hvitt. Ha deretter i ett og ett egg og pisk godt i mellom hvert egg.
Bland alle de tørre ingrediensene sammen og ha dem inn vekselvis i røren sammen med fantaen. Pisk videre på lav hastighet til du har en kremete røre.
Sett deretter muffinsformene dine i ett muffinsbrett og fyll muffinsformene 3/4dels fulle. Stek deretter muffinsene midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter. Følg med mot slutten av steketiden og bruk en stekepinne til å kjenne etter om muffinsene dine er ferdig stekt,stekepinnen skal komme tørr ut.
Mens muffinsene dine stekes pisker du sammen frostingen din som skal sprøytes ut på toppen av muffinsene. Jeg brukte min lemoncurd frosting som smaker alldeles himmelsk til disse cupcaksene, du finner oppskriften på den her på bloggen. den eneste forskjellen var at jeg farget den lysegrønn ved hjelp av grønn pastafarge.
Når muffinsene dine er ferdig stekte avkjøles de på rist,pass på at de er ordentlig kalde før du har på frostingen,ellers smelter den. Mens du venter på at de skal avkjøles kan du utnytte tiden til å lage heksehatter i svart sukkerpasta.
Det er vedlig enkelt, trykk ut en passe stor sirkel i den sorte sukkerpastaen til heksehattens brem,form deretter en kjegle i svart sukkerpasta som du fester midt på sirkelen. Om du vil fester du ett pyntebånd i skjøten mellom bremmen og kjeglen. Jeg pyntet også mine med noen sukkerstjerner. 
Til slutt trykker du ut frostingen med en sirkeltipp i to sirkler på toppen av muffinsen før du plasserer en heksehatt i sukkerpasta på toppen og vips så er Halloween reddet og du kan servere nydelige hekse cupcakes.
Disse gjør garantert suksess hos den yngre garde og som sagt så er dette kjempegode muffins som smaker fantastisk godt.
Håper du fikk inspirasjon til å bake noe til Halloween nå ,og falt ikke disse i smak finner du over 20 andre Halloween oppskrifter her på bloggen. Titt innom snart igjen, vi rekker enda noen flere Halloween oppskrifter før den store knask eller knep dagen.
Ha en super dag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario