miércoles, 10 de octubre de 2018

Kladdkake med bjørnebær og nektarin

Kladdkake oppskrifter tror jeg aldri du kan få for mange av,så i dag byr jeg på enda en her inne på bloggen.Vi kjører på med bjørnebær i dag også,en av mine favorittbær,og det fine er jo at nå er de nesten å få kjøpt året rundt i butikken,om du ikke har hatt tid til å plukke dem i skogen.
Bjørnebærene sammen med den milde nektarinsmaken er en nydelig kombinasjon.Om du vil bake denne herligheten trenger du følgende ingredienser til en kladdkake med bjørnebær og nektarin:  

              3 egg               /                     3 huevos
          150g smør          /            150g de mantequilla
          3dl sukker           /                  3dl de azucar
     2ts vaniljesukker       /      2cdtas de azucar avanillado
             2dl mel             /                  2dl de harina
   100g hvit sjokolade    /           100g chocolate blanco
     120g bjørnebær      /                  120g de moras
          1 nektarin          /                     1 nectarina

Begynn med å ha smøret og den hvite sjokoladen din i en kjele og smelt det på svak varme,rør det godt sammen.Ha så i sukkeret og rør det godt inn før du har i ett og ett egg mens du visper kraftig imellom hvert egg.Rør så inn melet og vaniljesukkeret ditt.
Sørg for at bjørnebærene dine er rene ,du kan fint bruke frosne bjørnebær ,det gjorde jeg,er du så heldig å ha nyplukkede bjørnebær går selvfølgelig det like bra.Vend inn bjørnebærene dine i røren ,men spar noen til å lage ett fint mønster med på toppen av kaken.Ha røren din i en smurt 24cm kakeform.
Del så opp nektarinen din og dytt nektarinskivene lett ned i røren din,lag ett fint mønster med disse også ,husk at vi spiser med øynene. Kladdkaken stekes så på 180 grader midt i ovnen i 25-30 minutter,den blir gyllen på toppen når den er ferdig.Husk at dette er en kladdkake så den skal ikke være helt tørr inni når den er ferdig stekt.La kaken avkjøles i formen.
Lettvint,kjempegod og en kake som alle kan få til å bake,det er bare å prøve.Gjør du det setter jeg stor pris på å høre hva du syntes om kaken enten her på bloggen eller på instagram. Kaken holder seg fint i kjøleskapet ett par dager om det skulle bli noe igjen.Håper du titter innom meg her på bloggen snart igjen.
Ha en fin bakedag videre!No hay comentarios:

Publicar un comentario