viernes, 30 de diciembre de 2016

Chevre fylte dadler med bacon

Da er 2016 nesten over og straks kan vi skrive 2017 men siden det er fredag rekker vi en siste tapas her på bloggen for i år,vi kan jo ikke svikte fredagstapasen nå. Denne gangen nok ett liten tips på hva du kan bruke dadler du har til overs etter julefeiringen til.Disse chevrefylte dadlene smaker virkelig dundergodt. De forsvinner alltid som dugg for solen når jeg serverer dem og det er noe alle liker.
 Anbefales på det sterkeste,de er dessuten lette å lage så kanskje noe å servere før maten eller som midtnattssnacks om du skal ha gjester i morgen.Jeg skriver ikke hvor mange tapas denne oppskriften gir, men du må beregne en daddel og en skive bacon til hver tapas,ett lite tips; lag mange de blir garantert spist opp.
Om du vil prøve deg på denne tapasen,trenger du følgende ingerdienser;

                              dadler              /                 datiles
                         baconskiver         /         bacon en lonchas
                             chevre              /           queso de cabra
                          tannpirkere          /                  palillos

Begynn med å sette ovnen din på 225 grader. Deretter tar du steinene ut av dadlene dine om de har steiner. Lag så ett snitt i hver daddel og fyll snittet med hvit geitost(chevre). Surr så den ostefylte daddelen inn i en baconskive,fest baconet med en tannpirker.
Såre enkelt og kun tre ingredienser,men tro meg det smaker som "a million dollar",kjempegodt. Deretter legger du dadlene i en ildfast form og setter dem inn midt i ovnen på 225 grader i 10-12 minuter,osten skal begynne å smelte og baconet skal bli crispy,da er de ferdige.
Du kan også fint rulle disse ferdige og la dem stå i kjøleskapet til gjestene dine kommer. De er ferdigstekte på no time så det skulle ikke være noe problem. Disse smaker best varme,så server straks de kommer ut av ovnen. Kombinasjonen av den søte daddelen og det salte baconet og osten er himmelsk.
Håper du fikk litt inspirasjon på tampen av året,og titt gjerne innom her i morgen også da kommer årets siste innlegg her på bloggen. Det blir noe godt å ha i glasset til nyttårsfeiringen.
Ha en fin julefredag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario