viernes, 9 de marzo de 2018

Tapas; Falsk sushi 2

Fredag og tapastid her på bloggen som vanlig og i dag byr jeg på verdens kanskje enkleste tapas å lage,men jeg lover deg at den smaker fortreffelig selvom det er minimalt med tid som brukes på kjøkkenet. Dagens tapas er falsk sushi 2, tapasen falsk sushi 1 finner du her på bloggen om du skulle ville prøve den.Men tilbake til dagens falske sushi,4 ingredienser og ferdig på 5 minutter,ideelt etter en lang uke.
Denne tapasen er dessuten veldig kjekk om du skal ha til mange da den nesten lager seg selv. Du trenger kun 4 ingredienser og det tar 10 sekunder å forberede pr. tapas,raskere enn det lar seg vanskelig gjøre. Om du vil prøve deg på falsk sushi tapas 2 trenger du følgende ingredienser;

                          røde Pringels         /         Pringels rojos
                              røkt laks            /       salmon ahumado
                               wasabi             /                wasabi    
                             soyasaus           /            salsa de soja                                                                 

Jeg skriver ikke noe antall eller mål i denne oppskriften da ett potetgullflak utgjør en tapas,så kan du kalkulere deretter. Det eneste du trenger å gjøre er å legge en bit røkelaks på ett flak med potetgull.
Neste steg er å smøre litt wasabi utover laksen din før du til slutt har over soyasaus,og vips så er den falske sushien din ferdig. Lett som en plett og gjort på null komma niks.
Smaker kjempegodt og det eneste du bør tenke på er å lage dem like før de skal serveres da laksen og soyasausen gjør potetgullet mykt og det smaker ikke godt. Prøv da vel,jeg lover deg at du ikke blir skuffet,og gjør du det så hører jeg gjerne hva du syntes.
Ha en fin fredag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario