viernes, 11 de agosto de 2017

Tapas;Melonspyd med Serrano skinke

Varmt her i nabolaget ennå så i den annledningen nok en oppfriskende og enkel tapas som du lager på null komma niks og som både inneholder salt og væske,som er viktig i varmen. Dette er en tapas for både store og små ,alle liker denne, og forfriskende det er den definitivt.
Jeg skriver ikke hvor mye du trenger av hver ingrediens i denne oppskriften for her kommer det litt ann på deg selv og hvor mye du setter på hvert spyd og hvor mange du vil lage.Du trenger følgende ingredienser til disse melonspydene med serrano skinke;

              mozarellakuler        /          bolitas de mozarella
              serrano skinke        /               jamon serrano
                vannmelon            /                    sandia
            cantaloup melon       /             melon cantaloup
          piel de sapo melon     /                     melon
                  trepinner             /                     palitos

Begynn med å lage kuler, ved hjelp av ett kulejern, av de forskjellige melonene. Deretter skjærer du tynne skiver av serrano skinken din, om du er så heldig å ha en hel serrano skinke stående på kjøkkenbenken,hvis ikke er den allerede fint oppskåret når du kjøper den i pakker.
Når alt er ferdig uthullet,så er det hele så enkelt at du trer melonkulene,mozarellakulene og serrano skinken på trepinnene dine og voila så er en supergod tapas ferdig på no time. Jeg syntes det er litt viktig at melonene er kalde når du serverer denne tapasen,det gjør den ekstra frisk og god i varmen.
Som sagt ikke noe å lure på dette her denne tapasen kan alle lage, og om du har barn i huset elsker de å lage melonkuler så da kan du egentlig bare overlate jobben til dem å få en nydelig tapas servert på fredagskvelden,det er ikke å forakte.
Håper du fikk lyst til å prøve denne og skulle den falle i smak setter jeg stor pris på tilbakemelding. Nyt helgen og forhåpentligvis sommeren der du er og titt gjerne innom her snart igjen.
Trivlig helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario