viernes, 25 de agosto de 2017

Tapas; Grillet fersken i bacon

Fredag og august måned går ubønnhørlig mot slutten selvom det her i spania fortsatt er fryktlig varmt og full sommer,derav en enkel og frisk tapas her på bloggen i dag, det er rett og slett fortsatt for varmt til å stå lenge på kjøkkenet og til å spise tung mat.Denne tapasen lager du på en to tre og med kun to ingredienser,men allikevel smaker det helt herlig.
Dessuten er den en veldig frisk tapas som garantert vil vekke oppsikt om du serverer den. Om du vil prøve deg på denne supergode tapasen trenger du følgende to ingredienser til ca 6 tapas;

                    1 fersken           /         1 melocoton
                1 pakke bacon      /    1 paquete de bacon

Enklere ingrediensliste skal du lete lenge etter tror jeg men ikke la det stoppe deg ifra å prøve deg på disse, de smaker supert uansett.
Fremgangsmåten er like enkel den.Begynn med å skrelle fersknen din og del den i 6 båter ,fjern steinen selvfølgelig. Ta deretter en baconskive og surr rundt hver enkelt ferskenbåt og fest den så med en tannpirker.
Varm så opp en stekepanne på høy varme og stek deretter ferskenbåtene godt på alle sider til baconet ditt er crispy og sprøtt.Ett lite tips er at disse fint kan forberedes på grillen også, om helgen fortsatt skulle by på grillvær.
Når alle sidene er godt stekt er det klart til servering,som sagt superenkel tapas å forberede,men allikevel super på smak.Den er frisk og godt og det salte baconet passer ypperlig til den søte fersken saften.
Håper du ble fristet til å prøve,og om ikke denne falt i smak finner du over 120 andre tapas å prøve deg på under tapaskategorien her på bloggen. Ha en super siste helg i august med eller uten tapas.Håper du titter innom her på bloggen snart igjen,det setter jeg stor pris på.
Ha en trivlig helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario