viernes, 29 de abril de 2016

Fredagstapasen; Mini corn dog muffins

Fredag og det betyr som vanlig tapastid her på bloggen,tapasen du får i dag er amerikansk inspirert og kan virke litt avskrekkende når du leser oppskriften ,sukker og wienerpølser er jo ikke akkurat en vanlig kombinasjon,men jeg lover deg at disse smaker smashing og at kombinasjonen pølser og sukker faktisk fungerer utmerket.
Vi spiser jo pølse i vaffel i norge så kanskje ikke så rart at denne kombinasjonen funker også .Disse smaker utmerket sammen med en kald øl,det eneste er at disse kommer med en advarsel,har du først begynt å spise kan det være vanskelig å stoppe igjen. Om du vil prøve deg på disse til tapasbordet trenger du følgende ingredienser til 20 mini corn dog muffins:

           1dl melk                 /              1dl de leche
           1/2 sitron                 /               1/2 limon
           50g smør                 /       50g de mantequilla
          55g sukker                /           55g de azucar
              1 egg                    /                1 huevo
           1/2 ts salt                /             1/2cdta de sal
      1/2 ts bakepulver         /    1/2cdta de levadura royal
             80g mel                 /            80g de harina
          70g maizena             /           70g de maizena
        2 wienerpølser             /      2 salchicas alemanas

Begynn med å blande melken din sammen med saften fra den halve sitronen din. La det stå på benken i 5 minutter mens du gjør klar de andre ingrediensene. Smelt så smøret ditt før du visper det sammen med sukkeret. Ha deretter i egget.
Pisk deretter inn melken din, som ser ut som om den har skilt seg,men den skal være slik. Ha så i salt,bakepulver og maizenamel,pass på at du ikke får melklumper i røren da maismel veldig lett klumper seg sammen. Ha deretter i melet ditt til du har en jevn og lys røre. 
Deretter trenger du minimuffinsformer,fyll dem 3/4 dels fulle og sett dem i ett muffinsbrett. Deretter deler du opp wienerpølsene dine i ca 1,5cm lange biter og stikker en bit ned i hver minimuffins.
Minimuffinsene dine stekes så midt i ovnen på 190 grader i 10-12 minutter. Vær obs på at muffinsene forblir like lyse selvom de er fredigstekte,så her annbefaler jeg deg til å bruke en bakepinne for å kjenne etter når de er ferdig stekte.
La så mini corn dog muffinsene avkjøles i muffinformen ett par minutter før du flytter dem over på rist for å avkjøles helt. Det var det hele, veldig enkelt og som sagt overraskende godt. Ungene i huset var i ekstase,muffins og pølse på samme tid,det er luksus det. 
Som sagt det eneste aberet med disse er at de er avhengighetsskapende og jeg kan nok trygt annbefale deg å lage dobbelt porsjon med en gang. Håper du ble fristet til å prøve,og skulle det være en spesiell tapas du savner her inne på bloggen er det bare å si ifra i kommentarfeltet så skal jeg se hva jeg kan gjøre.
                                        Ha en fin fredag!
No hay comentarios:

Publicar un comentario