miércoles, 30 de mayo de 2018

Kokos og bananbrød

I dag byr jeg på nok en oppskrift hvor du kan bruke opp brune bananer du måtte ha liggende,det er ett tilbakevennende problem her i huset så dermed finner du nå på bloggen en god del oppskrifter med nettopp disse brune bananene.Denne siste smaker nydelig og jubelen sto i taket hos den yngre garde,skal innrømme at jeg også syntes denne formkaken ble smakfull og god.
Den går raskt å bake og ingrediensene som brukes har man som oftest i hus,og ett pluss i boka for meg er at de brune bananene unngår å havne i søpla. Om du vil prøve deg på dette nydelige kokos og bananbrødet trenger du følgende ingredienser:

              240g mel                /            240g de harina
          2ts bakepulver            /    2cdtas de levadura royal
             1/2 ts salt                 /           1/2 cdta de sal
             50g kokos               /        50g de coco rallado
             115g smør              /        115g de mantequilla
            150g sukker            /            150g de azucar
    3 overmodne bananer    /         3 platanos maduros
        1ts vaniljeekstrakt      /    1cdta de extracto de vanilla
                 3 egg                /                   3 huevos

Begynn med å piske smøret og sukkeret ditt sammen til det får en luftig konsistens.Ha deretter i ett og ett egg og pisk godt imellom hvert egg.
Neste steg er å mose bananene dine med en gaffel før du har dem i røren også,pisk stadig med lav hastighet. Ha så i salt,vanijleekstrakt,bakepulver og de moste bananene dine pisk til du får en klumpefri røre.Deretter sikter du inn melet ditt før du til slutt har i kokosen og vender den inn med en slikkepott.
Deretter legger du bakekpapir i en brødform og varmer opp ovnen din til 175 grader.Ha så røren din i den bakepapirkledte brødformen og jevn ut toppen med en slikkepott, strø litt ekstra kokos på toppen av kaken før den stekes midt i ovnen i ca.50 minutter.
Bruk en kakenål til å kjenne etter om kaken er ferdig stekt,den skal komme tørr ut igjen.La kaken hvile noen minutter i formen når du tar den ut av ovnen før du flytter den over på rist for avkjøling.
Så er det bare å glede seg til å nyte denne gode kaken,passer fint til en god kopp kaffe eller med det finværet som det har vært i gamlelandet i det siste så er dette en super kake å ha med seg på stranda.Håper du ikke kaster dine brune bananer i søpla neste gang men prøver deg på denne.Ta gjerne turen innom meg her på bloggen igjen snart.
Ha rn fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario