jueves, 3 de mayo de 2018

Tapas:Avokadofylte egg

Fredag og det betyr tapas på bloggen,i dag en enkel tapas som smaker himmelsk ifølge meg og sønnen i huset,vi er begge stor fan av denne tapasen. Den lages på ett kvarters tid også og det er akkurat passe tid å tilbringe på kjøkkenet etter en lang arbeidsuke.

Oppskriften dere får her i dag er til 6 tapas, men denne kan lett dobles opp om du skulle få flere gjester eller om du er veldig sulten.Om du vil prøve deg på denne tapasen trenger du følgende ingredienser:

          3 hardkokte egg      /               3 huevos cocidos
             85g avokado        /                85g de avokado
                    salt                 /                         sal
                  pepper              /                    pimienta
        1ts sorte sesamfrø   /      1cdta de semillas de sesamo
              1ts sitronsaft         /       1cdta de zumo de limon
            tørket basilikum       /              albachca seca
              paprikapulver         /                    pimenton

Begynn med å hardkoke eggene dine,jeg koker mine i ti minutter. Avkjøl dem under rennende kaldt vann og fjern skallet.Del dem deretter i to og ta ut eggeplommene dine.
Mens eggene dine koker har du alle de øvrige ingrediensene dine i en bolle.
85 gram avokado er ca en halv stor avokado.Rens den ,ha den i bollen og smak deg til med salt,pepper og tørket basilikum.Mos det hele til en jevn røre med en gaffel. Når så eggene dine er kokt har du i eggeplommene i avokadorøren din og rører godt sammen igjen.
Så er det bare å fylle "hullet" i egget etter eggeplommen med avokadorøren din istedet for eggeplommen.Strø over litt paprikapulver og voila så er det hele klart til servering. Så enkelt og så godt.Deilig til fredagskosen og metter lenge gjør de også.
Ha en riktig så fin helg selv er jeg hjemme på lynvisitt i norge over helgen ,da eldste tantebarnet står til konfirmasjon.Gleder meg ,titt gjerne innom snart igjen for nettopp konfirmasjonstips.
Ha en trivlig helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario