viernes, 1 de junio de 2018

Tapas;Pepperonibiter

Fredag = tapas og jeg håper godværet har holdt seg hjemme i gamlelandet for denne tapasen passer ypperlig sammen med en kald øl på en varm terasse.Disse slår ann, er superlette og ikke minst raske å lage,noe som er viktig når det er finvær ,for hvem vil vel stå inne på ett varmt kjøkken når sola skinner ute,og selvfølgelig supergode.
Sønnen i huset spiste opp 5 stykk forrige gang jeg lagde dem,så disse kommer med varsel for overspising.Om du vil prøve deg på denne enkle og velsmakende tapasen trenger du følgende ingrdienser;

    philadelfiaost krydder       /       queso philadelfia hierbas
             pepperoni               /                   pepperoni
               *oliven                   /                  *aceitunas
             tannpirkere              /                     pallilos

Det hele er såre enkelt.Ha litt av philadelfiakrydderosten din på pepperoniskivene dine.
Brett dem sammen på langs og tre en tannpirker igjennom,som alltid når du bruker tanpirkere i tapas pass på at de ikke har noe smak da kan fort tapasen din bli ødelagt. Så trenger du oliven,gjerne store oliven som man får kjøpt i løsvekt.*Jeg liker å bruke noen som har fått litt chilismak ,eller vært marinert i hvitløk og urter,men her er det opp til hver enkelt sin smak hva du velger.Tre en oliven på tannpirkeren også og vips så er tapasen ferdig.
Som sagt, utrolig lettvint og veldig godt.De er lagd på null komma niks men ett lite tips er å lage mange når du først er i gang for man spiser fort en 5 - 6 av disse hver. Håper du får en strålende fredag ,været er faktisk bedre i gamlelandet enn her i spania så nyt sommeren.
Happy fredag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario