viernes, 17 de marzo de 2017

Tapas;Saltpølse på pinne

Fredag er tapastid her inne på bloggen,det vet dere som følger meg nå og i dag får dere en lynrask fredagstapas som lages ferdig på 10 minutter,men som allikevel smaker utrolig godt. Dette i tråd med matbloggerenes utfordring for mars som Mias mat har og hvor temaet er raskt og godt,og det er jo nettopp det denne tapasen er.
Denne tapasen kan du også variere litt alt ettersom hva du har i kjøleskapet,men om du vil lage den som meg trenger du følgende ingredienser;

                saltpølse                  /               salami
            cherrytomater               /         tomates cherry
          basilikum blader             /       hojas de albahaca
     kryddermarinert fetaost       /       queso feta marinado
             coctailpinner               /                pallilos

Begynn med å vaske og tørke cherrytomatene dine.Jeg skriver ikke noe antall i denne oppskriften da du trenger en av hver ingrediens til en tapas så da kan du selv beregne hvor mange du vil lage.
Så er det bare å finne frem coctailpinnene dine og tre ingrediensene på pinnene. Begynn med  å brette saltpølsen din to ganger,legg deretter ett basilikumblad oppå saltpølsen.
Deretter plasserer du en cherrytomat før du til sist legger fetaosten på toppen av cherrytomaten før du trer det hele på en coctailpinne. Det er faktisk det hele ,superenkel tapas men den smaker fantastisk,denne er minstemann her i huset sin favoritt og han kan fort hive innpå 8-10 stk.
Skulle du ikke finne kryddermarinert fetaost i butikkene hjemme i gamlelandet kan du fint bruke annen ost også ,her er det litt opp til deg og hva du liker best.Håper du fikk lyst på tapas nå og frister ikke denne finner du over 100 tapas under tapaskategorien her på bloggen,så det skulle være noe for enhver smak.
Ha en super helg alle sammen!

No hay comentarios:

Publicar un comentario