miércoles, 8 de marzo de 2017

Kardemomme muffins

Noen ganger er det enkleste det beste og det kan du trygt si om disse kardemomme muffinsene. De er raske å bake ,du bruker kun ingredienser som du vanligvis har i hus og sist men ikke minst de smaker helt nydelig og er supersaftige. Så her er det ingen unnskyldning, disse må du bake.

Jeg brukte ganske så små muffinsformer denne gangen så oppskriften ga meg 24 muffins,bruker du større muffinsformer skulle du få 12 muffins. Du trenger følgende ingredienser til disse nydelige kardemommemuffinsene;
             1ts kanel               /             1cdta de canela
       2ts kardemomme      /          2cdtas de cardamommo
            2dl sukker             /                2dl de azucar
            1,5dl melk             /               1,5dl de leche
           150g smør            /            150g de mantequilla
               2 egg               /                     2 huevos
            3,5dl mel            /                  3,5dl de harina
       1ts vaniljesukker      /         1cdta de azucar avanillado
       1,5ts bakepulver      /          1,5cdta de levadura royal

Ha melk,sukker,kardemomme,kanel og 1dl sukker i en kjele og kok blandingen opp. La den deretter avkjøles ett kvarters tid.I mellomtiden varmer du opp ovnen din til 175 grader.
Ha den resterende deciliteren med sukker i bakebollen din sammen med smøret og pisk det hvitt. Pisk deretter inn ett og ett egg til du får en jevn røre.
Bland så sammen hvetemel,vaniljesukker og bakepulver i en bolle og ha i melblandingen og den nå litt avkjølte melkeblandingen din vekselvis i bakebollen mens du visper videre. Pisk til du har en jevn og klumpefri røre.
Fyll så muffinsformene dine 3/4 dels fulle og stek muffinsene midt i ovnen i 16-18 minutter. Bruk en bakenål for å kjenne etter om muffinsene er ferdig stekte,bakenålen skal komme tørr ut og muffinsene skal ha en gyllen overflate.
La så muffinsene avkjøles litt på rist,mens du koker deg en kopp kaffe eller te,så er det bare å sette seg godt til rette og nyte. Som sagt det enkleste er ofte det beste og det tar toppen 10 minutter å røre sammen disse,men det merkes ikke på smaken.
Håper du fikk lyst til å bake litt nå,og legg gjerne igjen en kommentar her inne ,det blir jeg kjempeglad for. Og om du liker instagram så må du gjerne følge meg der også,du finner meg som Bakemester Snipp.
Ha en fin bakedag videre!


No hay comentarios:

Publicar un comentario