viernes, 3 de marzo de 2017

Tapas;Pestosnurrer

Fredag og den første i mars sådan,nå går det fort mot lysere tider,påskesol og kos. Deilig spør du meg,og tapasen dere får i dag minner også litt om vår og sol ,så grønn som den er. Dette er en tapas jeg har servert i åresvis og den smaker alltid like godt,dessuten kan den lages veldig enkelt om du "jukser litt" og kjøper ferdiglaget pesto og butterdeig.
Disse lages ferdig på fem minutter og kan stekes rett før de skal serveres og det er alltid en fordel, da blir det mindre jobb på deg om du skal ha mange gjester. Om du vil prøve deg på disse trenger du følgende ingredienser;

            1 ferdig butterdeig     /      1rulo de masa de hojaldre
               1 glass pesto         /             1 lata de pesto
                 pinjekjerner           /                  pinones
               parmesan ost          /          queso parmesano

Jeg skriver ikke dl eller hg i oppskriften du bare ser den ann underveis mens du lager tapasen.Begynn med å kjevle ut ,eller rulle ut butterdeigen din til den er ca5 mm tykk. Deretter smører du godt med pesto på hele butterdeigen.
Deretter strør du over pinjekjerner og deretter river du godt med parmesanost over hele deigen din.
Rull så sammen butterdeigen din og del den så opp i i ca 2 cm tykke skiver,bruk en skarp kniv og tørk av den mellom hver gang du skjærer slik at du ikke får pesto på utsiden av rullene.
Legg deretter pestosnurrene på ett bakepapirkledt stekebrett og klapp dem litt flate med håndflaten. Deretter er de klare til steking,om de ikke skal serveres med det samme setter du dem på ett kjølig sted tildekket til du skal steke dem.
Skal de serveres med det samme steker du dem midt i ovnen på 225 grader i 8-10 minutter. De skal bli gyllene og heves litt når de er ferdig stekte. Jeg pleier å sjekke undersiden på en pestosnurr,begynner den å bli gyllen er pestosnurrene ferdig stekte.
Så er det bare å nyte,disse passer like godt til rødvin som øl som en iskall coca cola,smaker helt nydelig. Jeg foretrekker å servere disse varme,da kommer parmesansmaken godt frem. Men de kan spises kalde også ,men som sagt de smaker hakket bedre varme.
Kanskje ikke den vakreste tapasen du har sett, men de er utrolig lettvinte å lage og smaken er fantastisk. Håper du fikk lyst på tapas nå ,og skulle ikke denne falle i smak finner du over 100 andre tapas å velge i under tapas kategorien her på bloggen. Titt gjerne innom her snart igjen,det setter jeg pris på.
Ha en fin fredag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario