lunes, 13 de febrero de 2017

Valentine kaffe og Baileys cupcakes

I morgen er selveste Valentines dagen❤ og har du ikke rukket å bake noe så trenger du bare en halv times tid på å lage ferdig disse supergode kaffe og Baileys cupcaksene. Slett ikke vanskelig og det er garantert at noen du setter pris på blir glad for dem i morgen. ❤
De smaker deilig av kaffe,baileys og sjokolade,det er en kombinasjon som alltid smaker fantastisk. Om du vil prøve deg på disse kaffe og Baileys cupcaksene trenger du følgende ingredienser til ca 18 stk;

Til cupcaksen;

           3dl sukker         /              3dl de azucar
              3 egg             /                 3 huevos
        3 ts bakepulver    /     3cdtas de levadura quimica
       1.5dl sterk kaffe    /                 1,5dl cafe
           75g smør         /           75g de mantequilla
             4dl mel           /               4dl de harina
         0,75dl kakao       /            0,75dl de cacao

Til frostingen trenger du;

           50g smør         /             50g de mantequilla
    100g philadelfia ost  /       100g de queso philadelfia
          6-8dl melis         /          6-8dl de azucar glace
        4-5ss Baileys       /             4-5 cda de Baileys
      rosa pastafarge     /                colorante rosa

Til pynt;

  Freia sjokoladehjerter  /      corazones de chocolate

Begynn med å sette ovnen din på 175 grader,deretter smelter du smøret ditt og lar det avkjøles i ett par minutter. Ha eggene og sukkeret i en bakebolle og pisk det til en tykk eggedosis.
Ha så i det smeltede smøret og pisk det godt inn. Bland alle de tørre ingrediensene sammen og ha dem så i bakebollen. Til slutt har du i den sterke kaffen din,pisk på svak styrke hele tiden.
Fyll deretter muffinsformene dine 3/4 fulle og ha dem i ett muffinsbrett.Valentinesdagen til ære brukte jeg selvfølgelig muffinsformer med hjerter på ,men bruk det du har. Stek så muffinsen midt i ovnen i 15-18 minutter.
Bruk en kakenål for å kjenne etter når de er ferdige,kakenålen skal komme tørr ut. Sett dem så over på rist til avkjøling,i mellomtiden lager du frostingen. Ha alle ingrediensene i en bakebolle,pass på at både philadelfiaosten og smøret ditt er romtemperert.
Pisk så det hele sammen til du får en jevn litt tykk frosting, om du syntes den blir for tynn bruker du mere melis. Deretter har du frostingen over i en sprøytepose,du kan selvsagt bruke den tippen du liker best ,men om du vil ha samme cupcakes som meg så bruker du en stjernetipp.
 Sprøyt frostingen ut i ring på hver enkelt cupcake og til slutt pynter du hver enkelt cupcake med ett tynt sjokoladehjerte ifra Freia. Meget passende for Valentines.
Håper du ble inspiret til morgendagen nå,eller om du ikke er Valentinesfan som meg så er det bare å kutte ut hjertene og spise dem som vanlige cupcakes. Uansett hva du velger så smaker de himmelsk.
Kombinasjonen kaffe,Baileys og sjokolade er uslålig,og det sier til og med jeg som aldri drikker kaffe. Håper Valentinesdagen blir toppers i morgen og ikke glem å si ifra til meg om du baker noe herifra bloggen,da blir jeg veldig glad.
Ha en fin mandag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario