viernes, 3 de junio de 2016

Tapas; Aprikoser med basilikumrøre

Fredag og som vanlig tapastid her på bloggen. I dag en superenkel tapas som er ferdig på 5 minutter,tenkte det kunne passe siden vær rapportene ifra gamlelandet sier sol,sol og atter sol. Faktisk så har det vært varmere hjemme i Norge enn her i Spania,det skjer ikke så ofte.
Håper det holder seg og i mens må man passe på å nyte så da tenker jeg at 5 minutter på kjøkkenet er akkurat passe til å forberede en god tapas. Om du vil prøve trenger du følgende ingredienser;

               tørkede aprikoser     /                 orejones
             100 g philadelfiaost    /      100g de queso philadelfia
                      3ss melk           /              3cda de leche
                          salt               /                      sal
                       pepper            /                  pimienta
              en basilikumplante    /        una planta de albahaca
              salte cashew nøtter    /          anacardos salados

Velg gjerne store økologiske tørkede aprikose,de pleier å koste litt mer, men her er det stor smaksforskjell. Ha alle ingrediensene utnom aprikosene i en bolle. Plukk deretter bladene av basilikumplanten og ha dem i også. Kjør så stavmikseren på fullt til du har en jevn røre.
Skulle røren din bli altfor tykk kan du spe på med litt mere melk. Til slutt vil du sitte igjen med en grønn jevn osterøre. Legg deretter ca en teskje med osterøren på hver aprikos,topp med en salt cashewnøtt og vips er den lekreste tapas ferdig på en, to, tre. Det blir osterøre til ca 25 aprikoser.
Stort enklere enn dette blir det ikke,smaker dessuten nydelig så da er det bare å prøve seg på denne tapasen i varmen. Du finner over 80 andre tapas her på bloggen om denne ikke skulle falle i smak.Nyt varmen der hjemme og titt gjerne innom her snart igjen.
                                        Ha en fin helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario