lunes, 13 de enero de 2014

Hello Kitty Cake

Jeg har slett ikke ligget på latsiden med bakingen av kaker i det siste,tvert imot det har vært flere kaker enn noen gang.Rekker liksom bare aldri å få dem inn på dataen og ut på bloggen. Men det akter jeg å ta igjen nå, så det kommer en del kakeoppdateringer her fremover på bloggen. Først ut må bli min første Hello Kitty kake,som jeg bakte til en lillesøster av en klassekamerat til datteren min i begynnelsen av juni i fjor. 
Jeg fikk helt frie tøyler både med dekorsjon og smak, eneste kravet var at Kitty måtte være med. Kaken ble selvsagt rosa,alle små jenters favorittfarge og Kittys favorittfarge også om jeg får gjette. Ble vel ikke helt fornøyd med denne når det gjaldt dekorasjonen,synes selve Kitty ble litt skjev og rar. Men bursdagsbarnet var i ekstase så da ligna det nok tross alt på Kitty. Om du vil prøve deg på denne kaken trenger du en sjokoladekakebunn som du finner oppskriften på her på bloggen samt en porsjon av denne smørkremen.
 Denne blir såpass høy at den fint kan deles i tre deler. Til fyllet denne gangen brukte jeg melkesjokoladefluff som du kan lage etter denne oppskriften. Synes det er greit med melkesjokoladefluff i barnekaker , da dette er noe som alltid faller i smak hos den yngre garde. I tillegg hadde jeg i hermetiserte fersken, friske bringebær og jordebær samt noen sjokoladeknapper for litt krønsj.
Hvor mye du skal ha i av hver må du nesten bare se ann , men husk å ikke lage fyllet for høyt da blir kaken din veldig ustabil og det blir vanskelig å smøre den opp med smørkrem. Så ble kaken smurt med smørkrem og deretter trekt med rosa sukkerpasta som jeg hadde farget på forhånd.
 Hadde problemer med å få den rett og pen, mest på grunn av varmen. Å dekorere kaker når termostaten runder 30 tallet ute er ikke ideelt. Jeg modelerte en sittende Kitty som fikk plass på ett rødt teppe, og lagde to border av rosa blomster rundt kaken både oppe og nede.
 Bursdagsbarnets navn i sjokoladebokstaver fikk også plass på kaken. Hadde dessuten en hjertekjeks på pinne liggende som jeg trekte med den samme rosa sukkerpastaen som kaken og satte på tallet 4.
 Kitty fikk også selskap av en rosa sommerfugl og noen grønne blomster , mest for å bryte fargeskalaen på kaken litt. Som sagt medium fornøyd med denne  personlig, men bursdagsbarnet var fornøyd og det er jo hovedsaken. Håper du ble inspirert til å prøve.For mere inspirasjon følg meg gjerne på instagram heter Bakemester Snipp der også.
                                        Ha en fin søndag !2 comentarios:

 1. Kjempeflott !
  -du er altfor streng med deg selv ;-)
  Ser at det er noen skjønnhetsfeil men hvem har ikke det, veldig vanskelig å få til pynten 100% og særlig trekke kaker pent, ser på de bloggene hvor det ser perfekt ut at de bruker veldig tykt lag med sukkerpasta og med tanke på sukkerinnholdet er det ikke noe lurt.
  Lager du foresten sukkerpastaen selv ?
  Ha en fin fortsatt fin dag og glder meg til å se flere Kaker ;-)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hei Hege
   Takk for det, har en tendens til å være veldig selvkritisk ,men misforstå meg rett er fornøyd altså ,det er bare det at noen ganger ser kakene annerledes ut i hodet mitt. Noen ganger lager jeg sukkerpastaen selv, oppskriften er på bloggen, andre ganger kjøper jeg,særlig om jeg skal ha svart det er umulig å få det pent.Flere kaker kommer fremover. Ha en super dag!

   Eliminar