Har ennå ikke møtt noen som ikke liker denne. Om du vil prøve trenger du;
30 pepperkaker / 30 galletas de pimienta
100g smør / 100g de mantequilla
3 egg / 3 huevos
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
200g philadepia ost / 200g de queso philadelphia
revet skall av 1 appelsin / la piel de una naranja
2ss ferskpresset appelsinjuice / 2 chucaras de zumo de naranja
2dl creme fraiche / 2dl de creme fraiche
1,5dl melis / 1,5dl de azucar glace
Begynn med å smelte smøret ditt, deretter knuser du pepperkakene dine i en pose slik at de blir til fint pulver, spar på litt knust pepperkake til å dekorere med. Du kan fint bruke ferdigkjøpte pepperkaker, det går like fint som hjemmelagede.Legg bakepapir i bunnen av en 20 cm kakeform ,deretter blander du de knuste pepperkakene med smøret og trykker det hele ut i kakeformen.
Toppingen lager du ved å piske creme fraiche sammen med melisen, toppingen blir litt rennende , men den skal være slik og er kaken din godt avkjølt stivner også toppingen raskere.
Smør toppingen utover kaken din og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du serverer. Pynt med pepperkakesmulene du sparte på og en appelsinskive og vips en nydelig dessertkake som virkelig smaker jul.
Ha en fin romjulsdag videre og en vidunderlig nyttårsaften i morgen!
No hay comentarios:
Publicar un comentario