lunes, 11 de marzo de 2019

Formkake med O'Boy crumble

Tilbake etter flere tekniske problemer men nå ser det lysere ut så i dag byr jeg på en langpannekake med deilig O'Boy crumble på toppen. Denne kaken er virkelig supermyk og supergod, den smelter i munnen og smaker helt himmelsk. Den er definitivt verdt 20 minutter på kjøkkenet, for lengre tid tar det nemlig ikke å mikse sammen denne herligheten, du må beregne en halv time i ovnen også ,men da kan jo du ligge på sofaen i mellomtiden.😉
Jeg lover deg at denne er det verdt å bake og dessuten er det en ganske så stor kake så om du skal bake til dugnad eller kakebasarer så er dette kaken.Til denne nydelige Vaniljekaken med O'Boy crumble trenger du følgende ingredienser til selve kaken;

                        3 egg               /                    3 huevos
                    2 dl sukker           /                 2dl d azucar
                      1dl mel              /                 7dl de harina
            1,5ss vaniljesukker     /       1,5cda de azucar avanillado
                4ts bakepulver        /         4cdtas de levadura royale
                     0,5ts salt            /                 0,5cdta de sal
                      4dl melk            /                   4dl de leche 
                    100g smør          /           100g de mantequilla

Til O'Boy crumblen trenger du følgende ingredienser;

                   100g smør           /           100g de mantequilla
                    2dl sukker           /                  2dl de azucar
                2dl havregryn         /          2dl de copos de avena
                   1dl O'Boy            /                1dl de Cola Cao

Begynn med å sette ovnen din på 200 grader og legg bakepapir i en 25x35 cm stor langpanne.Smelt smøret ditt. Ha deretter egg og sukker i bakebollen din og pisk det fluffy. Når det er gjort har du i det smeltede smøret.
Ha deretter i mel,salt,bakepulver og vaniljesukker mens du hele tiden pisker på lav hastighet. Du får nå en ganske så tykk røre så da er det tid for å piske inn melken din. Ha deretter røren over i den bakepapirkledte langpannen din mens du setter i gang med å lage O'Boy crumblen.
Også til crumblen begynner du med å smelte smøret ditt. Ha det deretter over i bakebollen din med sukkeret,havregrynene og O'Boyen.
Pisk det hele lett sammen i bakemaskinen din før du fordeler det jevnt over kakerøren din. Stek deretter kaken din midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
Bruk en kakenål til å kjenne etter når den er ferdig stekt,kakenålen din skal komme tørr ut igjen. La kaken avkjøles i formen en 10 minutters tid før du ved hjelp av bakepapiret løfter den over på rist og lar den avkjøles videre der.
Så er det bare å finne en kniv,dele kaken opp i biter og sette seg tilbake i godstolen og nyte,denne kaken er fantastisk god.Crumblen er sprø og har en deilig crunch og smaker fantatisk sammen med vaniljekaken,er en stor kake også så da rekker den til mange.
Om du mot formodning skulle få noe til overs så kan denne kaken fryses og den smaker like godt etterpå.Håper du ble fristet til å prøve deg på å bake denne ,du vil ikke bli skuffet og dessuten er denne den perfekte kake å levere til kakebasarer lett å bake og veldig god.Takk for titten og håper jeg ser deg her inne snart igjen.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario