Jeg har juksa litt som sagt og brukt ferdig kjøpt butterdeig,det er ikke alltid tiden rekker til og da er det helt lov å bruke ferdigkjøpt,det smaker like godt for det. Om du vil prøve deg på ca.16 stk innbakte brattwurst trenger du følgende ingredienser:
1stk ferdig butterdeig / 1paquete de masa hojaldre
8stk små brattwurst / 8 brattwurst pequenas
barbecuesaus / salsa brabacoa
egg / huevo
oregano / oregano
Begynn med å steke opp brattwurst pølsene dine i stekepannen. Bruk gjerne pølser som inneholder en høy prosent av kjøtt,mine inneholdt 80% og kom ifra Lidl. Stek dem godt på begge sider,sett samtidig ovenen din på 200 grader.
Neste steg er å dele de små brattwurstene dine i to deler,vi skal jo lage tapas og de bør være på størrelsen med en munnfull.Finn frem butterdeigen din og kjevl den ut slik at du ender opp med en stor sirkel. Kjevl den så tynn som du bare kan.
Disse deigene setter seg lett fast til underlaget du kjevler de ut på,jeg løser det problemet ved å kjevle den ut på ett melet bakepapir og snu på den ofte da kjevles den mye lettere ut og den setter seg ikke fast,det er mitt lille tips.Del så butterdeigen din opp i små trekanter og legg den halve brattwursten i den tykkeste delen av deigen din.
Til slutt har du på en liten klatt barbecue saus på hver deigbit før du ruller dem sammen og legger dem på ett bakepapirkledt stekebrett.Pensle så hver enkelt innbakt brattwurst med litt sammenpisket egg og strø deretter over godt med oregano.
De stekes deretter midt i ovnen på 200grader i 15 -18 minutter,de begynner å få en gyllen farge i kantene når de er ferdige. La de avkjøles på stekebrettet ett par minutter før du gjør deg klar til å servere en smakfull og supergod tapas.
Jeg lover deg at disse kommer til å gå ned på høykant,de smaker virkelig supergodt og det beste er at de er superenkle å lage. Om det mot formodning skulle bli noen igjen,de er vanskelig å motstå,så smaker de godt kalde også. Håper du fikk lyst på tapas nå.
Ha en super helg!
No hay comentarios:
Publicar un comentario