viernes, 10 de noviembre de 2017

Tapas; Chevre og aspargesbiter

Da var fredagen her brått igjen og som alltid tid for tapas her inne på bloggen. I dag får dere en enkel tapas som passer perfekt til en kald høstkveld foran peisen med ett godt glass rødvin.Det er vel ingen hemlighet for dere som følger bloggen at jeg liker chevre eller hvit geitost om du vil kalle den for det. 
Jeg elsker den smaken og derfor får dere nok en tapas med chevre på bloggen i dag. Dette er også en tapas som er rask å lage og som trenger få ingredienser,men tro meg når jeg sier at den smaker fantastisk uansett. Om du vil prøve deg på denne tapasen trenger du følgende ingredienser til 4 tapas;

           1 skive formloff       /           1 pan Bimbo
        4 grønne asparges    /      4 esparragos verdes
               chevre rull          /     rulo de queso de cabra
            balsamicoeddik     /        vinagre balsamico

Begynn med å sette ovnen din på 225 grader. Del deretter loffeskiven din i fire biter,det blir akkurat passe til fire munnfuller.
Del deretter opp ca 2cm tykke skiver av chevre rullen din, og legg en skive av osten på hver loffebit.
Til slutt skjærer du av tuppen på aspargesene dine og legger hver tupp på toppen av chevren. Trykk dem gjerne litt ned i osten slik at de smelter inn i osten og ikke triller av.
Sett så det hele på en stekeplate og stek dem midt i ovnen på 225 grader i 5-10 minutter. Chevren skal begynne å smelte og få en litt brun farge i kantene ,da er chevre og aspargesbitene dine ferdig stekt.
Så er det bare å ha over noen dråper balsamico eddik på hver chevre og aspargesbit før det hele er klart til servering. denne tapasen smaker helt klart best med ett glass rødvin som selskap og jeg annbefaler å nyte den varm.
Ha en super fredag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario