miércoles, 15 de noviembre de 2017

Honni Korn kladdkake

      Det måtte jo komme etter at jeg postet innlegget med Honni Korn kjeks har ideen om å bruke Honni korn i flere bakverk spunnet rundt i hodet mitt og her kommer det ett resultat av dette. Nemlig en supergod Honni Korn sjokoladekladdkake. En nydelig kake som det også går fort å bake.Det blir litt konfekt kake følelse over denne og spør du meg spises denne best med ett glass iskaldt melk.
Den er lekker å se på også, og fordelen med denne er at den holder seg fint i kjøleskapet i opp til en uke.Om du vil prøve deg på denne trenger du følgende ingredienser til selve kaken;


         125g smør               /        125g de mantequilla
          3dl sukker              /              3dl de azucar
          2ss kakao               /            2cda de azucar
         1 klype salt              /           un pincho de sal
     1ts vaniljesukker         /    1cdta de azucar avanillado
              3egg                  /                 3 huevos
           2,2dl mel              /             2,2 dl de harina
   200g melkesjokolade    /    200g de chocolate con leche

Til Honni Korn toppingen trenger du følgende ingredienser;

  150g melkesjokolade     /   150g de chocolate con leche
      4dl Honni Korn           /           4 dl de trigo inflado

Begynn med å sette ovnen din på 175 grader. Deretter har du smøret og melkesjokoladen din i en ganske så romslig kjele,og smelter det hele på svak varme.
Rør godt om slik at du er sikker på at det ikke er noen klumper av sjokoladen igjen. La så blandingen avkjøles ett par minutter. I mellomtiden tar du frem en 24cm kakeform og smører den godt før du strør over litt kokos ,har du ikke kokos bruk vanlig hvetemel det fungerer like bra.
 Deretter har du i ett og ett egg og rører det godt sammen mellom hvert egg.Bruk en visp her trengs det ingen kjøkkenmaskin.Ha eggene rett i den samme kjelen,her snakker vi minimalt med oppvask kake;)
Mål så opp de tørre ingrediensene dine og rør dem inn i den samme kjelen,litt etter litt, når du har en jevn og klumpefri røre heller du den over i den smurte kakeformen din. Kaken stekes så midt i ovnen i 25-30 minutter.
Kaken skal fortsatt være litt kladdete i midten når den er ferdig,ha den over på rist og la den avkjøles i minst 30 minutter.Når kaken er avkjølt lager du Honni Korn toppingen din. Smelt melkesjokoladen din over vannbad og rør inn Honni korn slik at det blir godt blandet.
Smør deretter Honni korn toppingen din jevnt utover kladdkaken din ved hjelp av en slikkepott,la igjen kaken avkjøles litt før du tar den ut av formen og kaken er klar til servering.
Så er det bare å glede seg til å sette tennene i denne godbiten, jeg lover deg at du ikke vil bli skuffet. Lettbakt og kjempegod kake som passer like godt som bursdagskake,som fredagskos eller gi bort kake😉
Håper bakelysten meldte seg nå hos deg nå,og er du som meg Honni Korn fan så finner du oppskriften på Honni korn kjeksene her på bloggen.Titt gjerne innom meg her på bloggen snart igjen,det setter jeg stor pris på.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario