Om du ikke har en avlang paiform som jeg har brukt går det like bra å bake den i en brødform. Om du skulle ville prøve deg på denne herligheten trenger du følgende ingredienser;
1 egg / 1 huevo
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
1,5dl mel / 1,5dl de harina
50g smeltet smør / 50g de mantequilla derretida
2 epler / 2 manzanas
2ts sukker / 2cdtas de azucar
1ts kanel / 1cdta de canela
1ss mandelflak / 1cda de almendras laminadas
Begynn med å piske egget og sukkeret ditt hvitt. Mens egg og sukker piskes skreller du eplene dine og fjerner kjernehusene i dem,del dem deretter i fine skiver.
Ha i det smeltede smøret og hvetemelet ditt i røren og pisk til du får en luftig og klumpefri røre. Ha røren din over i en bakepapirkledt brødform, eller en avlang paiform som jeg brukte.
Fordel deretter epleskivene dine bortover i midten av brødformen din og strø over 2 teskjeer sukker og 1 teskje kanel. Tilsutt fordeler du mandelflakene dine over kaken.
Kaken stekes deretter midt i ovnen på 180 grader i 35-40 minutter. Se ann steketiden din da hver enkelt ovn varmer litt forskjellig og steketiden kan variere noe,kaken skal fortsatt være lys når den er ferdig stekt.
La den avkjøles litt i formen før du gjør deg klar til å nyte en alldeles nydelig eplekake. Den blir sprø i kantene og deilig seig i midten,beste kaken ever ifølge mannen her i huset så denne kaken kommer med sterke annbefalinger,håper du vil prøve.
Ha en fin bakedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario