Fredag og tapastid her på bloggen igjen,denne gangen en frisk tapas med druer får du her av meg i dag. Druer er i sesong her i Spania for tiden og de er store,fine og søte ,perfekte til å nyte en fredagskveld akkurat som de er eller i godt selskap som i dette tilfellet.
Dette er en tapas som er veldig enkel å lage og du trenger ikke mange ingrediensene heller. Om du vil prøve deg på denne trenger du følgende ingridienser til ca 25 tapas;
75g grønne druer / 75g de uvas verdes
75g blå druer / 75g de uvas moradas
175g bacon / 175g de bacon
5ss creme fraiche / 5 cda de creme fraiche
1/2 pink lady eple / 1/2 manzana pink lady
pepper / pimienta
urtesalt / sal de hierbas
Begynn med å vaske druene dine godt, deretter kommer den verste jobben, nemlig å dele alle druene i to og plukke ut steinene.
Når det er gjort kutter du opp baconet i småbiter og sprøsteker det. La det avkjøles. Deretter blander du baconet sammen med druene. Kutt det halve eplet ditt i småbiter også og ha det i den samme bollen. Jeg beholder skallet på eplet. Deretter har du i de 5 ss med creme fraiche.
Rør det hele godt sammen og smak til med pepper og urtesalt. Jeg liker best å spise denne tapasen kald så jeg setter den i kjøleskapet en stund før jeg serverer den, men den smaker like godt romstemperert.Den holder seg fint noen timer i kjøleskapet så den kan forberedes på forhånd om det skulle være ønsklig.
Som sagt en enkel tapas å forberede og den smaker godt sammen med ett glass rødvin om det skulle kunne friste. Håper du fikk lyst til å prøve, om du gjør det blir jeg veldig glad for tilbakemelding.
Ha en fin fredag videre!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario