viernes, 28 de octubre de 2016

Halloweentapas; Heksenes kosteskaft

Da var det fredag og klart for tapas igjen her på bloggen, med bare en dag igjen til Halloween så måtte det bli en tapas med Halloweentema denne uken også selvfølgelig. Denne tapasen er også svært så barnevennlig, de gikk ned på høykant her hjemme. Hekser hører jo som kjent Halloween til,og hekser reiser jo ikke som alle oss andre. Kosteskaft må vel regnes for å være deres favoritt fremkomstmiddel.
Disse kosteskaft tapasene er enkle å lage, smaker godt og du blir garantert en suksess hos de minste. Ypperlige å nyte sammen med ett glass rødvin på selveste Halloween. Om du vil prøve trenger du følgende;

    1 pakke cheddar ost i skiver /    1 paquete de queso cheddar
          1 pakke saltstenger      /     1 paquete de palitos salados
                   gressløk              /                  cebollino


Jeg brukte cheddar denne gangen , men bruk en ostetype som du selv liker. Begynn med å skjære osteskivene dine i to. Deretter skjærer du remser halvveis opp på osten din. Legg så en saltstang halveis inn på osteskiven din, litt vanskelig å forklare med du ser det på bildene.
Rull så osten sammen rundt saltstangen.Deretter bruker du ett gressløks strå til å knyte osten fast på saltstangen.
Og voila det er det hele , kosteskaftene er klare til å nytes. En enkel tapas men veldig effektfull. 
Hvor mange tapas du får kommer selvfølgelig ann på hvor mange osteskiver du ruller sammen. Håper du fikk lyst til å prøve. Ha en fin fredag og titt gjerne innom her igjen på selveste Halloween for flere tips til feiringen.
                                   Happy Halloween !

No hay comentarios:

Publicar un comentario