Disse myke småkakene får ben å gå på kan jeg love deg. Lette å lage og lette å like, smaker aller best nystekte med ett stort glass melk, men kan også oppbevares i en tett boks å tas med på tur nå i påsken.
Om du vil prøve trenger du følgende;
125g smør / 125g de mantequilla
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
2 egg / 2 huevos
2,5dl mel / 2,5dl de harina
1 stor blodappelsin / 1 naranja sanguinea
perlesukker / azucar de perla
Begynn med å sette ovenen din på 180 grader. Rør smør og sukker hvitt, husk å bruke romtemperert smør. Tilsett så eggene , ett om gangen , mens du fortsetter å røre. Del blodappelsinen din i to og press saften rett i røra, ha i mel og saft fra blodappelsinen vekselvis.
Fortsett å piske til du har en jevn og luftig røre. Bre så røren ut i en bakepapirkledt langpanne (30x40), bruk en slikkepott og bre den ut så tynt du kan. Dryss så perlesukker over langpannen. Sett den så midt i ovnen , på 180 grader, stek i ca 10 -12 minutter, til den begynner å få en litt gyllen farge i kantene.
Den skal være ganske lys ellers , er du i tvil bruk en stekepinne for å se om den er ferdig stekt helt igjennom. La den avkjøles i langpannen i ca. 5 minutter før du deler den opp i passende stor ruter, eller du kan gjøre som meg, bruke påskehare utstikkere og stikke ut figurer.
La dem avkjøles helt i langpannen,eller server straks mens de ennå er varme. Garantert suksess hos de minste. Smaker veldig godt og det hele er gjort på 20 minutter om du skulle få uventet kaffebesøk i påsken. Dekorativt på kaffebordet blir det også. Enjoy !
Ha en fin påskedag videre!
domingo, 8 de abril de 2012
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Hei!
ResponderEliminarSå fin blogg :) Så gøy og se va ting heter på Spansk! Vi er veldig glad i Spania og bor nok der om noen år vi også! Leide et hus i Calpe i fjor sommer :)
Klemmer fra Karin.
Besøk gjerne bloggen min også, jeg har give away!