viernes, 1 de abril de 2011

Slipskake

Neste kake ut var også til mannens bursdag, dette var i november, før jeg begynte å blogge og midt i den tykkeste ammetåka. Lillegutt ble født 5 oktober og min manns bursdag er den 21 november, så uansett hvor mye jeg prøver å huske tilbake så kommer jeg ikke på hvilken kakebunn jeg brukte eller hvilket fyll jeg hadde inni denne kaken. Så jeg velger å skylde på ammetåka og tro at hukommelsen min enda er intakt under normale forhold. Jeg lagde en skjortekake til mannen, da han har på seg skjorte og slips hver dag på jobb, syntes jeg det var en passende kake.
 Det jeg faktisk husker er at jeg denne gangen faktisk klarte å ha smørkrem under "lokket" på kaka og at denne var veldig morsom å lage. Husker også at jeg lagde to langpannekaker til denne så den ble ganske høy og fin.

Jeg fikk også prøvd min nye spisbare "kulepenn" da jeg skrev på navnskiltet som var satt på skjortelomma. Det tok ett par timer å dekorere denne, litt fordi jeg er nybegynner men også fordi alle de oransje og lilla "duppedittene" til mønsteret på skjorta måtte trykkes ut og limes på i rett linje og i riktig rekkefølge.


Men det var gøy og kaka ble nesten spist opp så helt forferdelig kan den ikke ha vært. Dette ble en veldig stor kake og om jeg ikke husker feil så var vi rundt 25 med stort og smått og enda var det litt kake igjen .
        Ha en strålende fredag og pass på så du ikke blir lurt!

4 comentarios:

  1. Takk for det Erika , blir ekstra glad når det kommer fra en kakeekspert som deg
    Trevlig helg til deg også

    ResponderEliminar
  2. Takk for det Trine det er ikke saa vanskelig bare veldig tidkrevende

    ResponderEliminar