En av de tingene jeg elsker ved å bo i Spania er deres uendelig lange jordebær sesong. Jeg nemlig elsker jordebær, og hurra her får man kjøpt jordebær til en rimelig penge fra februar til desember, altså nesten hele året og ikke til de sjokkprisene vi har i norge. Appelsiner er jeg også veldig glad i, så da ble denne desserten ,som veldig ofte blir servert på spanske resturanter, fort en favoritt. At den er ferdig på under 10 min og er sunn og full av vitamin c og antioksidanter er jo også ett stort pluss i boka. Denne kan nytes med god samvittighet i forhold til andre kaloribombe desserter. Til 2 personer trenger du;
Vask jordebærene godt og del dem opp i biter, strø litt sukker over og sett dem tilside.
Del appelsinene i to og press ut all saften av dem. Tilsett litt sukker om du synes juicen er for sur, jeg for min del gjør det ikke men det er smak og behag.
Finn frem to fine serveringsglass og fordel jordebærene i dem ,hell over den nypressede appelsinjuicen , strø over litt revet sjokolade og server. Jeg pleier å sette dem ett par minutter i fryseren så det er kaldt når det serveres.
Voila kjempeenkelt og kjempegodt, en smak av sommer!
Jeg er ei norsk jente som bor i Spania, skylden for det må en høy mørk spanjol ved navn Sergio ta. Jeg har to barn, Emilie på 6 snart 7 (ifølge henne) år og Elias på 3 år. Jeg elsker å kokkelere på kjøkkenet og det jeg liker aller mest er å bake så det blir det nok mest blogget om.Legg gjerne igjen en kommentar det blir jeg veldig glad for. Enjoy og god blogging!
Para mis lectores espanoles si quereis las instrucciones en espanol mandame un mail Helenehjensen@hotmail.com Y aprecio muchisimo si dejais un comentario ya que me visitais. Bienvenidos y disfrutad del blog!
No hay comentarios:
Publicar un comentario