viernes, 18 de enero de 2019

Fylte cherry tomater

Fredag og tilbake til den vanlige prosedyren med tapas her på bloggen. Idag byr jeg på en kald tapas som er lett å lage og som ikke inneholder noe kjøtt,denne tapasen er på den sunne siden og det er jo ett pluss sånn i begynnelsen på det nye året.Denne trenger du dessuten ikke mange ingrediensene til så her er det bare å sette igang og gjøre seg klar til fredagskosen.
Her kommer antallet tapas ann på hvor mange cherry tomater du bruker men fyllet du får oppskriften på rekker til ca 12 cherrytomater,men det vil selvsagt variere litt med størrelsen på cherry tomatene dine. Om du vil prøve deg på denne oppskriften trenger du følgende ingredienser:

                     8 ss cous cous      /              8cda de cous cous
                         6ss mais         /                     6cda de mais
                          urtesalt         /                      sal de hierbas
                    3ss mini chevre      /      3cda de mini queso de cabra
                   12 cherrytomater*    /              12 tomates cherry*

Begynn med å vaske cherrytomatene dine godt,*det finnes mange typer å velge på i butikkene om dagen.Bruk de som er faste i skallet og mellomstore de egner seg best til denne tapasen.Skjær toppen av tomatene dine og fjern innmaten ved hjelp av en kniv og en teskje.Ha innmaten til tomatene i en liten bolle.
Finhakk innmaten ifra cherrytomatene dine før du blander dette med resten av ingrediensene dine. Det vil si cous cous,mais og mini chevre. Cous cousen din koker du etter annvisning på pakken og den bør helst være lunken eller kald når du blander den inn.
Neste steg er å blande alt godt sammen og ha over godt med urtesalt,smak deg fram.Jeg har sett disse mini chevre ostene i butikker i hjemlandet så jeg vet de er å finne,men du kan fint dele vanlig chevre opp i småbiter og bruke det om du ikke skulle finne mini varianten.Bruk deretter en teskje og fyll cherrytomatene dine med blandingen.
Verldig raskt og enkelt ,men det smaker veldig godt likeså. Om du prøver deg på denne tapasen lover jeg deg at du ikke vil bli skuffet. Håper du fikk lyst på tapas nå og husk det finnes over 150 andre tapasoppskrifter her inne på bloggen om ikke denne falt i smak.Håper vi ses her inne snart igjen.
Ha en strålende helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario