lunes, 21 de enero de 2019

Funfetti kake

Myke kaker som kan spises sammen med ett glass O'boy er favoritten hos ungene her i huset og dermed blir det også bakt minst en av disse i uken her i huset. Noen favoritter går igjen og noe nye prøves ut,oppskriften dere får i dag er forrige ukes myke kake med kakestrøssel og tropisk juice i røren ,og det fikk topp karakter her i huset,så denne blir nok bakt igjen om ikke så lenge.
Den smakte deilig og den er lett å bake ,dette er også en oppskrift som barna selv lett kan bake så her er det alle mann til kjøkkenet som gjelder.Om du vil prøve deg på denne oppskriften trenger du følgende ingredienser:

                        50g smør                /       50g de mantequilla
                            3egg                   /                3 huevos
                        2dl sukker               /            2dl de azucar
                    2ts bakepulver           /   2cdtas de levadura royale
                  2ts vanijlesukker          /  2cdtas de azucar avanillado
                     1 klype salt                /          un pincho de sal
                         4dl mel                  /             4dl de harina
                       1 actimel                 /                1 actimel
                   1dl tropisk juice           /        1dl de zumo tropical
        70g flerfarget kakestrøssel    /     70g de fideos de colores

Begynn med å smelte smøret ditt og la det avkjøles litt,i mellomtiden pisker du en tykk eggedosis av eggene og sukkeret ditt.

Ha deretter i det smeltede smøret ditt mens du pisker videre på lav hastighet. Ha deretter i actimelen din, det er en drikkeyoghurt som er veldig populær her i spania, og jeg har sett at den er å få kjøpt i hjemlandet også nå ,så det skulle ikke by på problemer å få tak i det.

Ha deretter i melet ditt samt bakepulver,vaniljesukker og salt,hele tiden pisker du videre på lav hastighet.Til slutt har du i den tropiske juicen din, har du ikke tropisk juice hjemme går det fint med hvilken som helst juice, men smaken blir best med den tropiske syntes nå jeg.
Når kakerøren din er godt blandet sammen tar du av vispen og finner frem kakestrøsselet ditt og en slikkepott.Bruk kakestrøssel som er fargerikt og ha det i røren din,vend så inn kakestrøsselet i røren ved hjelp av en slikkepott.
Ha røren din over i en godt smurt kakeform og varm opp ovnen din til 180 grader,stek deretter kaken din midt i ovnen i 35 - 40 minutter. Bruk en kakenål til å kjenne etter når den er ferdig stekt,kakenålen skal komme tørr ut.
Sett kaken din til avkjøling i 10-15 minutter før du hvelver den over på en rist og fjerner kakeformen.La den avkjøles videre på rist eller nyt den lunken ,den smaker fantastisk okke som.Jeg rakk nesten ikke å få tatt bilde av denne før halvparten var spist opp.
Men det morsomme med denne kaken er jo den fargerike innsiden,det syntes desverre dårlig på bildene men det er så dårlig lys å fotografere i om dagene men om dere baker den selv så får dere jo se.Lover deg at du ikke vil bli skuffet.
Håper bakeinspirasjonen fant deg nå og denne uken blir det mer funfetti her inne på bloggen, vi må jo sette litt farge på den grå og triste januar,så titt gjerne innom litt senere i uka for enda en funfetti oppskrift.
Ha en super mandagskveld!

No hay comentarios:

Publicar un comentario