miércoles, 19 de diciembre de 2018

Pepperkakescones

Det beste med julen er definitivt muligheten til å nyte lange og overdådige frokoster og legge seg rett på sofaen etterpå med en god bok.En ting du definitivt bør prøve til julefrokosten i år er disse helt fantastisk gode pepperkakesconsen. Helt fantastiske på smak og det dufter jul og pepperkaker i hele huset når du baker dem.Til og med datteren i huset som er super kresen spiste opp 3 stykker på rappen,så her er det bare å bake i vei.
Disse er dessuten veldig raske å lage og de fleste ingrediensene vil jeg tro du har i hus,30 minutter så har du nystekte pepperkakescones til julefrokosten det har alle tid til å vente på. Om du vil prøve deg på disse nydelige pepperkakesconsen trenger du følgende ingredienser til 12 stk:

        3,5dl grovt sammalt hvete        /              3,5dl harina integral
                3,5dl hvetemel                 /                   3,5dl de harina
                3ts bakepulver                 /         3cdtas de levadura royale
                      1ts salt                       /                     1cdta de sal
                      6dl kefir                     /                       6dl de kefir
           3ts pepperkakekrydder        /       3cdta de especies pepperkake
                    valmuefrø                    /               semillas de amapola

Sett ovnen din på 230 grader og dekk en stekeplate med bakepapir.Begynn så med å blande de tørre ingrediensene dine i en stor bolle,bland de godt sammen med en sleiv.
Neste steg er å røre inn kefiren din litt etter litt, det går fint å gjøre for hånd med sleiv og du får en klissete deig som slipper bollekanten som resultat. 
Bruk deretter to spiseskjeer og form små boller av deigen som du setter på det bakepapirkledte stekebrettet med litt avstand i mellom seg.Til sammen skulle du få 12 scones og de får plass på ett stekebrett,det gir deg en ide om hvor store de er.Strø over litt blå valmuefrø.
Stek deretter pepperkakesconsen midt i ovnen på 230 grader i ca 15 minutter,de får en litt gyllen farge i kanten når de er ferdige,ta dem ut av ovnen og la de avkjøles 5-10 minutter før du setter tennen i dem.
Som sagt på en liten halvtime har du super gode scones til julefrokosten din, disse kommer garantert til å bli satt pris på av de du har med deg rundt bordet. Håper du fikk lyst til å prøve deg på disse,jeg lover deg at du kommer til å spise opp til både 3 og 4.
Titt gjerne innom her snart igjen det kommer julebakingstips på løpende bånd og skulle ikke disse pepperkakesconsene falle i smak så finner du over 110 andre juleoppskrifter her på bloggen,det skulle ikke være vanskelig å finne noe man liker.
Ha en super førjulsdag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario