viernes, 12 de enero de 2018

Tapas; Baconrull med mozarella

Noen ganger må det gå fort på kjøkkenet, tiden strekker ikke alltid til men man vil jo helst at det skal smake godt uansett og denne tapasen kommer definitivt i den kategorien.Stort letter enn dette blir det ikke men smaken er det ikke noe å si på,det smaker fantastisk.Det heter jo at alt blir bedre med bacon og jeg har nesten lyst til å si meg enig i det etter å ha spist denne tapasen.
Denne tapasen er du ferdig med å tilberede på 5 minutter legg til 15-25 minutter i ovnen og så er det hele klart.Kun to ingredienser er nødvendig så denne må vel kunne kalles super lettvint tenker jeg. Om du vil prøve deg på denne tapasen trenger du følgende ingredienser;

                    bacon                 /              bacon
             mozarella perler        /   perlas de mozarella
                tannpirkere             /             palitos

Hell væsken av mozarellaperlene dine og legg baconskivene dine flatt utover. Rull så en mozarella perle inn i en baconskive og dytt en tannpirker igjennom baconet og mozarellakulen.
Legg så de ferdig rullede baconskivene dine i en ildfast skål. Pass bare på å bruke tannpirkere uten smak ellers blir det fort tannkremsmak på baconet ditt og det er ikke noe særlig.Sett så den ildfaste formen din midt i ovnen på 225 grader i 15-25 minutter.Når baconet begynner å bli crispy i kantene er tapasen din ferdig stekt.Ta formen ut av ovnen og hell av væsken som samler seg i bunnen på formen.
 Så er det klart til servering.Jeg annbefaler deg å spise denne tapasen varm,men den kan spises kald også. Sammen med en kald øl så bidrar denne tapasen definitivt til en super fredagskveld.Om ikke denne tapasen falt i smak finner du over 125 andre tapasoppskrifter under tapas kategorien her på bloggen.Håper du vil prøve og la meg gjerne vite hvordan det gikk.
Happy friday!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario