miércoles, 4 de octubre de 2017

Kanelbolle muffins

I dag er det Kanelbollens dag og da syntes jeg det er på sin plass med litt feiring og selvfølgelig en kanelbolle eller to. Min oppskrift på kanelboller finner du allerede på bloggen, her ,om du har lyst til å bake dem dagen til ære.Jeg byr på kanelbollemuffins og håper du vil prøve deg på disse. De smaker helt fortreffelig av kanelboller og er absolutt himmelske.
De er lettbakte også så da er det bare å løpe til kjøkkenet og bake slik at kanelbollens dag kan feires på skikkelig vis. Om du vil prøve deg på kanelbollemuffins trenger du følgende ingredienser til 12 muffins;

Til muffinsrøren;

            230g mel            /             230g de harina
       3ts bakepulver        /      3cdta de levadura royal
            0,5ts salt            /              0,5cdta de sal
          70g sukker           /              70g de azucar
            1ts kanel             /            1cdta de canela
      75g smelta smør      /   75g de mantequilla derretida
              1 egg                /                  1 huevo
          1,5dl melk            /              1,5dl de leche
    1ts vaniljeekstrakt     /     1cdta de extracto de vanilla

Til toppingen;

       80g brunt sukker     /        80g de azucar moreno
             50g mel             /               50g de harina
            1ts kanel            /              1cdta de canela
       4ss kaldt smør        /       4cda de mantequilla fria

Til frostingen;

      55g philadelfiaost     /       55g de queso philadelfia
           100g melis           /        100g de azucar glace
            1ss melk             /            1cda de leche
    0,5ts vaniljeekstrakt   /   0,5cdta de extracto de vanilla

Sett ovnen din på 200 grader.Begynn med å ha alle de tørre ingrediensene til muffinsene dine i en bolle.I en annen bolle pisker du lett sammen alle de våte ingrediensene.
Pisk lett sammen til du får en jevn røre uten klumper.Fyll deretter muffinsformene dine 3/4dels fulle og sett dem i ett muffinsbrett.
Neste steg er å røre sammen toppingen som skal på muffinsene før de går i ovnen.Ha alle ingrediensene i en bolle,pass på at smøret ditt er kaldt,rør det hele sammen med en gaffel til du jevner ut alle klumper.
Fordel deretter toppingen på toppen av muffinsene dine,ha ca 1 ss med topping på hver muffins og trykk toppingen litt ned i muffins røren.
Deretter steker du muffinsene i ca 15 minutter midt i ovnen på 200 grader.Følg med mot slutten av steketiden slik at toppingen ikke blir brent.Bruk en kakenål for å kjenne etter om muffinsene er ferdig stekt,kakenålen må komme tørr ut.
Mens kanelbollemuffinsene stekes rører du sammen frostingen din som du skal ha over dem når de er ferdig stekte. Ha alle ingrediensene i en bolle, du kan med fordel la philadelfiaosten din få romtemperatur før du rører sammen frostingen.Blir den litt tykk har du i litt mere melk.
Når muffinsene dine er ferdig stekte lar du dem avkjøles en stund på rist,det er viktig at de er kalde før frostingen has over eller smelter den og renner av. 
Fordel frostingen over og gjør deg klar til å feire kanelbollens dag med supergode kanelbollemuffins. Jeg lover deg at du ikke kommer til å bli skuffet om du baker disse. Det er mange ingredienser men de er virkelig superenkle å bake ,så ikke la deg skremme av ingredienslisten.
Knasende og forferdelig gode,faren for overspising er truende. Håper du fikk lyst til å prøve,og det er selvfølgelig ingenting i veien for å bake disse på en annen dag en kanelbollens dag også😉
Titt gjerne innom her snart igjen og legger du igjen en kommentar blir jeg ekstra glad.Håper du finner en oppskrift som faller i smak her inne.Takk for besøket.
Ha en super kanelbollens dag!


No hay comentarios:

Publicar un comentario