lunes, 23 de octubre de 2017

Halloween sjokoladepudding

Vi fortsetter med Halloween på bloggen i dag også. Nå er det den trofaste sjokoladepuddingen som har fått seg en liten Halloween oppdatering og blitt til en riktig så skremmende Halloween dessert,til jubel ifra både store og små. Den er slettes ikke vanskelig å lage heller så her er det bare å løpe til kjøkkenet.
Du kan enten velge å servere den i små porsjonsskåler sånn som jeg,da holder denne oppskriften til ca 12 porsjoner,eller du kan lage en stor sjokoladepudding og dekorere den på toppen,her er det smak og behag som gjelder. Til selve sjokoladepuddingen trenger du følgende ingredienser;

            4 gelatinplater           /          4 hojas de gelatina
                 3dl melk               /                3dl de leche
                 2dl fløte                /                 2dl de nata
              50g sukker              /               50g de azucar
       100g melkesjokolade     /     100g de chocolate con leche

Til toppingen;

           10-12 oreokjeks         /             10-12 galletas oreo
            smågodt ormer         /           serpientes de gominola

Begynn med å lage sjokoladepuddingen din. Legg gelatinplatene dine i kaldt vann. Ha sukker,melk og fløte i en tykkbunnet kjele og la det koke opp under opprøring.
Pass på at du ikke har for sterk varme på slik at melken svir seg,rør om hele tiden til alt sukkeret er løst opp og blandingen din koker.Ta så kjelen av platen og ha i melkesjokoladen din som du på forhånd har hakket i småbiter.
Rør godt om til all sjokoladen er oppløst.Deretter klemmer du vannet ut av gelatinplatene dine og rører dem inn også,til de er helt oppløste. La så blandingen din stå i kjelen til den avkjøles litt ,ca.5 minutter,før du heller den opp i porsjonsglassene dine.
Sett deretter porsjonsglassene i kjøleskapet og vent på at de skal stivne,det tar mellom 2 og 3 timer alt ettersom hvor store glassene dine er og hvor kaldt du har det i kjøleskapet. I mellomtiden tar du ut det hvite i oreokjeksene dine og " maler" dem til sand ved å legge dem i en pose og kjevle over dem.
Deretter når sjokoladepuddingen har stivnet stikker du ned en eller to gelee ormer i sjokoladepuddingen før du strør over oreosand på toppen,og vips så serverer du sand og leire blandet med ormer til gjestenes store fryd.
Det smaker veldig godt med den krønsjen som oreosmulene gir til sjokoladepuddingen og jeg kan garantere deg at du kommer til å score mange mamma eller pappapoeng med denne desserten,unger simpelthen elsker denne desserten.
Håper du fikk lyst til å lage noe godt til Halloween nå, og liker du Halloween som meg ,så følg med på bloggen fremover det kommer flere skumle oppskrifter.
Ha en fin uke alle sammen!

No hay comentarios:

Publicar un comentario