viernes, 19 de mayo de 2017

Tapas; Spinat fylte sjampinjonger

Fredag igjen folkens,utrolig hvor fort disse fredagene kommer,men på den annen side så er det greit for nå nærmer vi oss jo sommeren.Dagens tapas passer kjempefint som tapas nå i sommer og denne gangen er det en tapas som jeg synes bør serveres varm,men det fine er at alt kan klargjøres på forhånd slik at du slipper å stå på kjøkkenet hele kvelden.
Den er enkel å lage og du blir belønnet med en supergod tapas som det er vanskelig å slutte å spise.Om du vil prøve deg på denne tapasen trenger du følgende ingredienser til 8 tapas;

    8 store sjampinjonger        /      8 champinones grandes
            3 ss smør                 /        3 cda de mantequilla
         2 hvitløksfedd               /           2 gajos de ajo
        200g spinatblad              /       200g de espinacas
      4 ss philadelfia ost            /    4 cda queso philadelfia
     5 ss revet parmesan          /   5 cda parmesano rallado

Begynn med å rengjøre sjampinjongene dine og brekk av stilken slik at sjampinjongene dine blir hule inni. Kutt sjampinjong stilkene i småbiter.
Smelt smøret ditt i en stekepanne og ha i de oppkuttede sjampinjong stilkene. Press hvitløksfeddene dine og ha dem i stekepannen også.Stek i ca 5 minutter og rør om av og til.
Ha så i spinatbladene dine i stekepannen din litt etter litt.De vil falle sammen etterhvert som de blir varme,rør om av og til og fortsett til all spinaten din har blitt myk. Ha så i 4 ss med philadelfiaost i stekepannen din og rør godt til osten smelter og blander seg med spinaten.
Fyll deretter den ferdige spinatblandingen i sjampinjongene dine.Fyll godt opp og bruk en teskje til å trykke fyllet godt ned i sjampinjongene.
Sett deretter stekepannen tilbake på platen og ha i litt olivenolje.Stek deretter de fylte sjampinjongene dine på middels varme i 10-12 minutter. Mens sjampinjongene stekes finriver du parmesanosten din.
Strø så parmesanosten over sjampinjongene dine.Flytt deretter sjampinjongene dine over i en ildfast form og sett dem så i ovnen på 180 grader grilleffekt i ca 5 minutter,til parmesanosten din har smeltet og fått en gyllen farge.
Så er det bare å helle opp ett glass nydelig rødvin og nyte disse absolutt fantastisk gode fylte sjampinjongene. De smaker virkelig godt,jeg annbefaler deg å prøve deg på denne tapasen,det vil du ikke angre på.
Håper du fikk lyst på tapas nå og at du får en super helg. Lurer du på noe er det bare å kommentere her i kommentarfeltet,sende meg en mail eller en melding på Instagram. Blir kjempeglad for kommentarer.
Titt gjerne innom her på bloggen snart igjen det vil komme mange spennede oppskrifter fremover.
Ha en super helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario