viernes, 7 de abril de 2017

Påsketapas; Tomat tulipaner

Tulipaner i alle farger hører påsken til og denne gangen får du fredagens tapas i tulipanform også. Veldig enkel tapas å lage, du trenger kun 3 ingredienser og det tar kun 10 minutter, men det smaker godt og er desto mere dekorativt .Røde påsketulipaner kommer ifra meg til deg i dag.
En morsom vri på fredagstapasen og mat som ligner på andre ting en mat er alltid en sikker vinner hos den yngre garde i huset også. Om du vil lage tomattulipaner til påskekosen trenger du følgende ingredienser;

    pære cherrytomater     /       tomates cherry pera
   philadelfia krydderost    /   queso philadefia especies
             gressløk            /                cebollino

Lag to kutt i toppen av hver pære cherry tomat. Jeg bruker denne varianten av cherrytomater da de er litt avlange i formen og minner mere om tulipanblomsten.
Ta så en tannpirker og stikk hull i den enden der stilken har vært festet på cherrytomaten,bruk så tannpirkeren til å dytte inn ett gressløkstrå i det samme hullet silk at det ser ut som stilken på tulipanen.
Siste steg er å fylle cherrytomatene med philadefia krydderosten. En litt klissete prosess,men ved hjelp av en teskje så går det bra. Raskt og godt ,og vips så har du en hel bukett med tomattulipaner klare til å kose deg med på fredags ettermiddagen.
 Du kan gjerne variere osten du bruker bare den er myk nok til å få presset inn i cherrytomatene,nesten alle oster smaker godt med tomat,så her er det opp til deg. En morsom og effekfull tapas å servere.
Håper du fikk lyst på tapas nå og skulle ikke denne falle i smak så husk at jeg har en egen kategori som heter tapas her på bloggen der finner du over 100 andre gode tapas.Jeg skal nyte helgen hjemme i gamlelandet ,i dag starter jeg påskeferien Hurra!! Titt gjerne innom snart igjen for mere påskegodt.
Ha en strålende helg!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario