jueves, 30 de octubre de 2014

To" i siste lita " tips til Halloween

Mine tre "i siste lita " tips til Halloween har vært flittig besøkt her på bloggen de siste dagene. Så da tenkte jeg å komme med to" i siste lita" tips til, det kan jo passe bra nå som det bare er en dag igjen til den store dagen. Felles for disse to tipsene er at de er kjemperaske å lage og ingrediensene er kanskje noe du allerde har i hus. Først ut er ferskner utskjært som Jack O Lanterns. 
 Morsomme synes barna og så er de jo ett litt sunnere alternativ til alt godteriet. Til å lage disse trenger du følgende;

  1stor boks hermetiserte ferskner /  1 lata de melocotones en almibar
       1 pakke valgfri gelee          /  1 paquete de gelatina de melocoton 

Begynn med å helle laken av fersknene dine , deretter tar du en spiss og skarp kniv og skjærer ut skremmende annsikter i fersknene.
Deretter legger du dem i en form. Så koker du geleen din etter annvisningen på pakken. Hvilken smak du vil bruke velger du selv, jeg brukte selv ferskensmak for å få oransj gelee.
.Sett så formen i kjøleskapet og la geleen stivne. Jeg serverte mine til barna med vaniljesaus , men minstemann foretrakk å spise dem uten vaniljesaus , så det er helt valgfritt. Uansett stor suksess var det og utrolig lettvint å lage,tror ikke det tok mer en 10 minutter til sammen,pluss ventetiden for at geleen skulle stivne da selvfølgelig.
 Mitt neste tips er om mulig enda raskere å lage og også denne gangen er det få ingredienser som skal til. Blodig popkorn vakte også stor jubel blandt de minste her i huset.
 Du trenger kun tre ingredienser til disse og en mikroovn da. Om du vil prøve trenger du følgende;   
    1 pose mikropopcorn   /   1 bolsa de palomitas de microhondas
          rød pastafarge       /                    colorante rojo
                  vann               /                         aqua

Begynn med å lese instruksene på popcornposen om hvordan de skal poppes i mikroovnen. Følg instruksene og popp popcornene dine. La de avkjøles litt i posen. 
Mens de avkjøles blander du rød pastafarge i litt vann. Hell så det røde "vannet" i en plastpose og rist godt slik at det rødfargede vannet sprer seg rundt i hele posen. Deretter er det bare å helle popcorn ned i den samme posen og riste videre, og vips så har du blodig popcorn å servere små vampyrer og spøkelser. Kan love deg at de blir veldig populære.
Håper du kan få glede av disse i siste lita tipsene også ,de tre andre i siste lita tipsene finner du her på bloggen. Håper du fikk litt Halloween inspirasjon .
                              Ha en skremmende dag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario